Simona Halep

Wimbledon 2019. Simona Halep a câștigat și intră în marea finală! - VIDEO

172
Simona Halep (7 WTA) a câștigat în fața ucrainencei Elina Svitolina! Ea a obţinut astăzi calificarea în finala de la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA), cu scorul de 6-1 și 6-3.

BRUXELLES, 11 iulie - Sputnik, Daniela Porovăț. Halep a avut parte de un start de meci dificil, primele două game-uri terminându-se după 20 de minute. Românca a preluat controlul jocului şi s-a impus la 1, după 44 de minute.

În setul al doilea, diferenţa s-a făcut la scorul de 3-3, când Simona Halep a reuşit să câştige pe serviciul adversarei. Românca s-a desprins apoi şi a închis jocul după o oră şi 12 minute.

Astfel, Simona Halep s-a calificat în finală la Wimbledon, acesta fiind cel mai bun rezultat din carieră la All England Club, după ce, în 2014, ajunsese până în semifinale.

În ultimul act la ediţia din acest an de la Wimbledon, Simona Halep o va înfrunta pe câştigătoarea meciului dintre Serena Williams (10 WTA) şi Barbora Strycova (54 WTA). Finala se va juca sâmbătă, la o oră ce va fi anunţată ulterior.

172
Tagurile:
Simona Halep

Загрузка...