Autostradă, Italia. Poză simbol

Drumul spre mare va dura mai mult anul acesta probleme pe Autostrada Soarelui

137
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță că traficul este deviat pe Autostrada A2 București-Constanța până pe 15 iulie.

BUCUREȘTI, 8 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Traficul este deviat între localitățile Perișoru și Ștefan cel Mare, județul Călărași, pentru lucrări.

Vorbim despre tronsonul kilometric 124+600-131+200 de metri. Acolo se execută lucrări de reparații pe toate benzile sensului de mers ale rutei București-Constanța.

Accident rutier
Пресс-служба ГУ МЧС России по Кр

Circulația este, astfel, deviată pe sensul Constanța-București până la jumătatea lunii iulie 2019, informează mediafax.ro

Autostrada Soarelui este cel mai circulat drum de mare viteză în sezonul estival. Compania de Drumuri a semnat ieri contractul cu cele două firme responsabile de lucrări, iar săptămâna viitoare se va stabili și data la care muncitorii vor ieși pe șantier, notează observator.tv

De asemenea, se va lucra în două loturi între București și Fundulea, porțiuni care, la ora actuală sunt pline de gropi.

Cu toate acestea, inițiativa nu a fost pe placul tuturor. Reprezentanții companiilor de turism sunt de părere că lucrările vor afecta traficul spre mare, iar, din acest motiv, numărul turiștilor va scădea semnificativ.

137
Tagurile:
Trafic, Autostrada Soarelui

Загрузка...