Roni

Indemnizație mame 2019 ce se schimbă. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

548
(reînnoit 15:21 14.05.2019)
Potrivit liderului PSD, în această săptămână va intra în procedură parlamentară un proiect de lege care să permită mamelor beneficiare de indemnizație de creștere a copilului să desfășoare mai multe activități economice.

BUCUREȘTI, 14 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Artista Mirela Vaida a precizat, în cadrul unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, că oamenii nu mai fac copii de teama faptului că nu au cu ce să îi crească, fiindcă este foarte greu de crescut și educat un copil dacă părintele dorește să îi ofere tot ce e mai bun.

Aceasta a explicat că problema cu care se confruntă acum este legată de faptul că, având un copil mic acasă, de numai patru săptămâni, și care este dependent total de ea, nu mai poate fi activă total ca înainte.

”Mai am însă doi copii mici, de 4 ani și de 2 ani și jumătate. E  clar că statul îmi dă o indemnizație pentru ultimul, însă eu îi mai am de crescut și pe ceilalți doi, care au programe diferite, nevoi diferite. Statul nu-mi dă voie ca în această perioadă în care stau acasă să am voie, de exemplu, să îmi pun o reclamă pe Facebook care mi-ar asigura un venit”, a spus Vaida, potrivit jurnalul.ro

Liderul PSD a declarat că aceste lucruri sunt deja rezolvate și că azi va intra în procedură parlamentară un proiect de lege.

"Aceste lucruri sunt deja rezolvate. Asta voiam să vă spun. Ce ați spus este de foarte bun simț - și de logică socială și de logică economică. Am depus deja și acest acest proiect de lege. Mâine (azi-nota Georgiana Arsene.) va intra în procedură parlamentară. Va fi adoptat până la sfârșitul sesiunii parlamentare", a spus liderul PSD.

548
Tagurile:
Liviu Dragnea, Anunț, Indemnizații
Tematic
Ajutoare de la Guvern pentru românii afectați de cutremurul din Italia
Familiile cu copii mici primesc ajutoare – valoarea maximă, 450 de lei
Atac oficial de ultimă oră la Liviu Dragnea: invalidarea mandatului de deputat!

Загрузка...