Piaţă

Vești proaste înainte de Paște scumpiri masive la un produs căutat de toți

484
(reînnoit 16:33 14.04.2019)
Până la finalul acestei luni, ouăle de casă ar putea să se scumpească destul de mult, până la 30% - fermierii, nemulțumiți de banii oferiți acum pe ouă.

BUCUREȘTI, 14 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Cererea tot mai crescută de produse ecologice duce la creșterea prețurilor. Pe acest principiu merg și fermierii care, ținând cont de cererea crescută de ouă în această perioadă, au precizat că ar putea majora prețul chiar și cu 30%.

La acest moment, în piețe, un ou de țară poate fi cumpărat chiar și cu un leu, în timp ce la fermieri prețul este și de trei ori mai mic.

Cu două săptămâni înainte de Paște, fermierii se plâng că își vând ieftin produsele și până ca acestea să ajungă la cumpărătorul final prețul se triplează, precizează evz.ro

În acest an, Paștele ortodox este prăznuit pe 28 aprilie. Catolicii vor sărbători Învierea Domnului cu o săptămână mai devreme, în data de 21 aprilie 2019.

În data de 21 aprilie 2019, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Această zi este începutul Sărbătorilor Pascale și se prăznuiește cu o săptămână înainte de Paște.

Alimentul – vedetă al acestor sărbători este oul, pe care românii îl vopsesc în diferite culori, dar care este și un ingredient principal al diferitelor feluri de mâncare și dulciuri care nu lipsesc de pe masa de Sărbători.

484
Tagurile:
Paşte, Scumpiri, Ouă

Загрузка...