Spital, pensionar

Veste bună pentru 60.000 de pensionari premierul a făcut anunțul

1002
(reînnoit 08:14 13.03.2019)
Guvernul a adoptat o hotărâre de guvern prin care pensionarii vor beneficia, în acest an, de un număr considerabil de bilete de tratament.

BUCUREȘTI, 13 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că pensionarii vor beneficia de aproximativ 60.000 de bilete de tratament balnear, care se vor acorda prin casele județene de pensii publice.

Declarația a fost făcută chiar în debutul ședinței de Guvern.

Premierul Viorica Dăncilă a adăugat că Guvernul a alocat peste 335 de milioane de lei pentru aceste bilete de tratament balnear.

De aceste bilete beneficiază pensionarii sau persoanele care sunt asigurate în sistemul public de pensii și care au trimitere de la medic. Trebuie menționat că fiecare din aceste persoane poate beneficia numai de un singur bilet.

Cei interesați au nevoie de câteva documente: cererea tip de acordare a biletului de tratament, copia actului de identitate, talonul de pensie – original sau în copie, biletul de trimitere – formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare reabilitare acordate de către societățile de turism balnear și de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medical de specialitate, aflat în relații contractuale cu casele de asigurări de sănătate – copie, cu prezentarea actului original, programul de recuperare – copie, cu prezentarea actului original, informează a1.ro

1002
Tagurile:
Tratament, România, Români, Pensionari

Загрузка...