Leonard Miron

Veste șocantă! Cunoscut prezentator TV, diagnosticat cu cancer. Trece prin clipe grele

252
Un cunoscut prezentator TV trăieşte momente grele după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă. A decis să refuze tratamentul de chimioterapie.

BUCUREŞTI, 4 mart – Sputnik, Doina Crainic. Fostul prezentator TV Leonard Miron trece prin clipe grele. A fost diagnosticat recent cu o boală necruţătoare: cancer pancreatic, potrivit cancan.ro. Si mama sa a suferit de acest tip de cancer, murind din această cauză.

Leonard Miron, care în aprilie va împlini 50 de ani, a povestit, la Antena Stars, că are cancer pancreatic, că urmează un tratament la Londra şi că a refuzat chimioterapia. Vedeta locuieşte de 16 ani în Anglia, alături de iubitul lui, Miguel.

„Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumoarea e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron la postul Antena Stars.

252
Tagurile:
TVR, cancer, Leonard Miron

Загрузка...