Gabi Talmaciu

Lecție de viață de la un om fără o mână și un picior ce mesaj transmite

96
(reînnoit 18:31 01.03.2019)
Gabriel Tălmaciu este dovada vie a faptului că nu există nu pot – deși a suferit un grav accident în urma căruia a rămas fără un picior, a luptat și a mers mai departe.

BUCUREȘTI, 1 mart – Sputnik, Georgiana Arsene. Gabriel Tălmaciu și-a dorit să devină constructor de nave. La 19 ani, când studia pentru a-și îndeplini visul, omul a cunoscut prima cumpănă din viața sa. O piesă de câteva tone a căzut peste el și l-a lăsat fără o mână și un picior.

A urmat o recuperare grea, după care Gabriel s-a întors acasă, în localitatea Vetrișoaia din județul Vaslui. Fata de care era îndrăgostit nu s-a speriat de handicapul lui, ba, mai mult, a decis să îi rămână alături toată viața, astfel că, la un an după necaz, s-au căsătorit.

Nu le-a fost ușor, dar iubirea și respectul le-au sudat relația.

Soția spune că ei s-au cunoscut în școala generală și de atunci iubirea lor nu s-a stins.

”Sunt oameni cu două mâini și două picioare care stau și lenevesc”, spune soția lui Gabriel, potrivit stirileprotv.ro. 

Omul spune că munca, de dimineață până seara, îl ține în formă – ba cu tractorul, ba la oi.

În urmă cu 11 ani și-a luat permis și conduce o mașină adaptată nevoilor sale, precum și un tractor.

Bărbatul este și un tată mândru, are doua fiice în vârstă de douăzeci și respectiv de 25 de ani.

”Mi-aduc aminte când eram în clasa a III-a  și mă duceam la școală, și era un om care era puțin beat, și m-a întrebat a cui sunt, și când i-am zis a cui sunt, m-ia zis, a handicapatului acela, și m-am întors acasă plângând”, povestește una din fiice.

Bărbatul nu-și dorește decât să fie sănătos. O dată cu trecerea anilor simte că-i slăbesc puterile și ar avea nevoie de proteze, bani pe care familia sa nu-i poate strânge.

Costurile celor două dispozitive speciale se ridică la suma de 100.000 de euro, bani pe care familia sa nu-i poate strânge.

96
Tagurile:
Viață, Mesaj, Vaslui, mâna, Gabriel Tălmaciu

Загрузка...