Vampir

Un sârb a depus o plângere la poliție împotriva "vampirilor valahi"

143
(reînnoit 16:36 27.02.2019)
Un locuitor al Serbiei a depus o plângere la poliției împotriva unor vampiri care îl deranjează în fiecare noapte.

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Un locuitor al unui sat din apropierea orașului Kladovo, aflat în Estul Serbiei, a scris o plângere la poliției în care cere să fie scutit de vizitele nocturne ale vampirilor, anunță RIA Novosti, cu referință la organele de drept din orașul Bor.

Bărbatul în vârstă a scris o plângere la poliție în care afirmă că vampirii au început acum o lună să-l viziteze în fiecare noapte, însă nu pentru a-l ataca, ci "pentru a sta la taclale".

Bărbatul se plânge că între ora 1 și 2 îl vizitează vampirii, îi aruncă mâncarea de pe masă, vorbesc și dorm cu el în pat până dimineața. Odată ce a depus plângere la poliție, bărbatul speră că vampirii vor afla despre acest lucru și vor înceta să-l mai deranjeze, a specificat sursa agenției.

Regiunile orașului Bor, Kladovo, Negotin, Knjaževac din Estul Serbiei este locuit compact de etnici români. Zona este considerată un centrul al ocultismului, considerându-se că vrăjitorii de aici ar avea puteri deosebite. În cultura sârbă este pe larg răspândit conceptul de „magie valahă” ("vlaška magija").

143
Tagurile:
valah, poliția, Serbia
Tematic
Britanicii „au ieşit” din UE „din cauza vampirilor” din România
Magie în bucătărie: chinezul care știe să toace carnea pe un balon jucărie

Загрузка...