Daniel Ghita

Campionul Daniel Ghiță, mesaj incredibil despre Valentine’s Day

220
Cunoscutul campion mondial Daniel Ghiță, un apărător al valorilor românești, ia atitudine împotriva sărbătorilor de import cum e ”Valentine’s Day”

BRUXELLES, 12 feb - Sputnik, Daniela Porovăț. Daniel Ghiță a scris pe pagina sa de socializare despre faptul că, la fel ”ca in fiecare an, pe data de 14.02 este “ Valentine’s Day “!”, pe care o desființează pur și simplu: ”O sărbătoare comercială, importata, nimic special, pentru mine”.

Daniel Ghiță spune clar: ”Eu nu sărbătoresc așa ce ceva! Noi, românii, sărbătorim pe 24 Februarie Dragobetele!”.

Daniel Ghiță preia cu citat și descrierea sărbătorii Dragobete, pentru a arăta importanța ei:

”Preluat de la vechii daci, unde era perceput ca un zeu peţitor şi ca un naş ce oficia în cer, la începutul primăverii, nunta tuturor animalelor, de-a lungul veacurilor românii au transfigurat Dragobetele, acesta ajungând să fie considerat ca zeitate ce îi ocroteşte şi le poartă noroc îndrăgostiţilor. A devenit protectorul iubirii celor care se întâlnesc în ziua de Dragobete, iubire care ţine tot anul, precum cea a păsărilor ce ''se logodesc'' în această zi”.

Iar Ghiță își încheie postarea cu celebra zicală ”Dragobetele sărută fetele!” și cu sintagma sa favorită, ”Nihil Sine Deo”.

220
Tagurile:
Daniel Ghiță, Dragobete
Tematic
Celebrul Daniel Ghiță, la protest contra Pieței! Vrea răspundere totală! (Video)
Daniel Ghiță pleznește o figură importantă de la Bruxelles – îi aruncă adevărul în față!
Celebrul luptător Daniel Ghiță se revoltă - mesaj puternic și provocare!

Загрузка...