Facebook

Mesaj halucinant al ploieşteanului care şi-a înjunghiat fosta profesoară

364
Mihai Alexandru Niţescu a fost reţinut pentru tentativă de omor – ce întrebări ridică acest caz.

BUCUREŞTI, 30 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Cazul atacului de ieri de la Colegiul „Spiru Haret” din Ploieşti, acolo unde o profesoară de matematică a fost înjunghiată chiar în faţa cancelariei şi despre care Sputnik a vorbit pe larg aici continuă să scoată la iveală aspecte cumplite.

Mai exact, este vorba despre agresor care, înainte de a comite gestul cumplit, şi-a scris intenţiile pe Facebook. Problema este alta. Şi anume – de ce nu a reacţionat nici un internaut la ceea ce a scris bărbatul?

Se pune întrebarea, de asemenea, dacă profesoara mai fusese ameninţată de fostul elev şi dacă reclamase incidentul.

„M-ai dat afară din liceu, ahhh. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimic nu mă mai poate opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să-ţi sune în cap tot ce ţi-am promis. L-ai vrut pe dracul, îl ai”, a scris Mihai Alexandru Niţescu pe Facebook, potrivit observatorulph.ro

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost reţinut pentru tentativă de omor. Mai mult, fiindcă şi-a premeditat fapta, el riscă pedeapsa maximă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Profesoara de matematică, Andreea Alexe, a fost operată la scurt timp după agresiune, fiind în stare stabilă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Surse medicale susțin că victima era în șoc hemoragic și a suferit leziuni gastrice, hepatice, pancreatice și intestinale, informează observatorulph.ro

După intervenția chirurgicală, profesoara de matematică a fost mutată la Secția de Terapie Intensivă, unde este intubată și este stabilă hemodinamic.

364
Tagurile:
Profesoară, Ploiești, atac
Tematic
Înfiorător! Profesoară, înjunghiată la un Colegiu din Ploieşti

Загрузка...