Mircea Badea

Mircea Badea i-a făcut praf pe Banciu și Pătraru!

3225
”A reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică, cu umor, dar şi cu replici acide şi teorii noi”

BUCUREȘTI, 29 dec - Sputrnik, Dragoș Dumitriu. Cine este realizatorul TV al anului 2018?” Aceasta a fost întrebarea pe care cunoscuta agenție DC News a propus-o cititorilor săi.

Apreciatul portal media a ales pentru acest sondaj trei variante, preferând realizatorii de tip ”one-man show” – Mircea Badea (Antena 3), Radu Banciu (B1 TV) și Dragoș Pătraru (în prima parte a anului la TVR1, actualmente la Prima Tv).

Sondajul DC News a fost realizat în perioada 9 – 29 decembrie, prin vot direct pe site.

Conform datelor publicate, la sondaj au participat aproape 30.000 de cititori, pentru  Mircea Badea exprimându-și votul 64,94% dintre cititori, adică 18.814.

Pe locul doi s-a situate controversatul Dragoș Pătraru, pentru care au votat numai 7310 de cititori DC News, obținând doar 25,23. Pe locul trei în găsim pe Radu Banciu,  cu 9,83% din voturi, ziaristul fiind preferat de 2.848 persoane.

Sondaj: Cel mai apreciat om din televiziune
© Photo : Captură ecran. www.dcnews.ro
Sondaj: Cel mai apreciat om din televiziune

Mircea Badea a reuşit să transforme prezentarea formală a conţinutului ziarelor într-o emisiune dinamică, cu umor, dar şi cu replici acide şi teorii noi, scrie DC News, punctând un aspect foarte important:

”Nu de puţine ori profeţiile lui Mircea Badea referitoare la viaţa politică şi economică s-au adeverit”.

Comentăm doar că nu e vorba de ”profeții”, ci de o analiză corectă a unui observatory atent și obiectiv, mult mai neutru față de polii politici decât majoritatea realizatorilor TV.

3225
Tematic
Mircea Badea a luat o decizie care schimbă totul, mulți vor fi afectați!
Mircea Badea, teorie genială: Iată de ce va reuși ”Veorica” să conducă Consiliul UE
Mircea Badea: ”Mă pregătesc pentru pușcăria lui Werner!”
Badea, despre Referendum: „Nu ştiu dacă poporul ştie ce-a făcut, dar va afla cu siguranţă"

Загрузка...