Clubul  Night Wolves

„Reactorul rus” va ajunge în România - VIDEO

1046
În România va avea loc premiera unui film documentar al celui mai mare club de motocicliști din Rusia.

BUCUREȘTI, 28 dec – Sputnik. Clubul rus de motociclism va prezenta în premieră la Gura Humorului filmul documentar “Reactorul rus”, regizat de Alexander Zaldostanov, liderul clubului, anunță Monitorul de Suceava.

În cele 40 de minute ale filmului vor fi prezentate efecte extrem de complexe, trucuri reale ale cascadorilor, decoruri sălbatice care par ireale, personaje mirifice. Totodată, în apar şi cele mai importante momente istorice ale Rusiei, de la abdicarea ţarului în 1917, la căderea URSS-ului şi până în zilele noastre.

Evenimentul este organizat de Night Wolves şi RM Romania, cu susţinerea Asociaţiei Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă, iar intrarea este liberă.

Filmul va fi proiectat pe 30 decembrie, ora 16:00, la Casa de Cultură din Gura Humorului. Oaspeții speciali ai evenimentului vor fi curatorul RM Moscova, Sven Svenson, colaboratorul lui Alexander Zaldostanov, reprezentantul RM România, Fabian Andrian, precum şi pe reprezentanţii Camerei de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă.

Motor Clubul Night Wolves este cel mai mare club de motociclişti ruşi şi are în componenţă peste 5.000 de membri şi peste 130 de filiale pe tot mapamondul, inclusiv în Australia. Sediul central al clubului din Moscova este construit în stilul Mad Max şi este un punct de mare interes pentru motociclişti din întreaga lume. Clubul se bucură de o deosebită popularitate datorită faptului că preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a vizitat sediul clubului şi a condus motociclete împreună cu membrii acestuia.

1046
Tagurile:
România, Rusia
Тема:
Relațiile româno-ruse (179)
Tematic
Handbal: România se va bate cu Olanda pentru bronz, Rusia și Franța vor disputa titlul
Antrenorul Trefilov și presa din Rusia, fair-play față de România. Ce au spus
România este interesată de cooperarea cu regiunea Tula din Rusia
Expoziția de picturi ale unui preot român în Kemerovo, Rusia

Загрузка...