Aeroport, control

Ultima oră români blocaţi pe aeroport, în Marea Britanie - panică

663
Zeci de români ar fi trebuit să plece în această dimineaţă spre Bucureşti, pornind de pe al doilea cel mai mare aeroport britanic.

BUCUREŞTI, 20 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Aeroportul a fost închis, ca urmare a faptului că mai multe drone au fost observate în apropiere de pistă.

Nu doar românii sunt în această situaţie, deoarece alte zeci de zboruri au rămas la sol ori au fost redirecţionate spre alte aeroporturi din Regat, inclusiv în Manchester, Liverpool sau Birmingham, dar şi către aeroporturile din Amsterdam şi Paris.

Autorităţile britanice au iniţiat o operaţiune de căutare a dronelor care au pătruns în spaţiul aerian al aeroportului Gatwick şi avertizează că activitatea ar putea fi sistată pentru o perioadă de 24 de ore, notează antena3.ro

Reprezentanţii aeroportului Gatwick au prezentat scuze pasagerilor şi, împreună cu companiile aeriene au căutat cazare pentru cei afectaţi. De asemenea, au pus la dispoziţie mijloace de transport pentru a se deplasa de la celelalte aeroporturi către Gatwick.

663
Tagurile:
blocaţi, aeroport, Marea Britanie, Români
Tematic
O nouă cursă spre România, de pe Aeroportul Internațional Chișinău
Aeroportul din Sankt Petersburg, sub ape. Imagini inedite
Aeroporturile europene: spre un scenariu catastrofal în 20 de ani?

Загрузка...