Târg de Crăciun. Imagine simbol

Mesajul unei mame românce, în prag de Crăciun, devine viral pe internet

406
(reînnoit 11:13 17.12.2018)
Femeia a făcut un apel la părinţii copiilor din ţara noastră să nu le mai cumpere cadouri scumpe şi să spună că au fost aduse de Moş Crăciun, pentru că alţi micuţi s-ar simţi discriminaţi.

BUCUREŞTI, 17 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. „Tuturor părinţilor… vă reamintim că nu toţi oamenii stau atât de bine financiar încât să le facă copiilor cadouri foarte scumpe”, a scris Anna Maria Fitză pe Facebook, în grupul „Femeie şi mamă”.

În fapt, mămica atrage atenţia asupra faptului că părinţii nu ar trebui să le mai cumpere micuţilor cadouri gen tabletă, I-Phone sau alte jucării foarte scumpe ca fiind din partea lui Moş Crăciun.

„Dacă vreţi să le faceţi astfel de cadouri, faceţi-le din partea voastră, de ziua lor sau cu orice altă ocazie, pentru că este foarte greu să îi explici unui copil de ce Moş Crăciun face discriminare între copii şi nu aduce tuturor cadourile pe care le visează!”, a precizat aceasta. 

Femeia le sugerează tuturor să facă din Crăciun un moment magic, de care să se bucure toţi copiii, fiindcă, spune ea, Moş Crăciun, cel din Laponia, are o fabrică de jucării, una mică, în care lucrează spiriduşi care fac jucării simple, la fel pentru toţi copiii.

De la an la an, magia Crăciunului dispare, lăsând loc tot mai mult consumului şi cumpărăturilor făcute, de multe ori, pe credit. Cu alte cuvinte, românii se îndatorează pentru opulenţa de Sărbători urmând, apoi, să plătească un an întreg aceste extravaganţe.

406
Tagurile:
Crăciun, părinți, Internet, apel
Tematic
Cele mai potrivite cadouri de Sfântul Nicolae. Ce daruri tradiţionale se fac
România, zile libere în 2019, Crăciun 2018 și revelion 2019
Tradiţii de Crăciun din întreaga lume, din țările diasporei
Este bine pentru copii să creadă în Moş Crăciun? Ce spun psihologii

Загрузка...