Cu mobilul, la volan

Şoferi, nu lăsaţi păcăliţi puteţi fi ţepuiţi cu un simplu SMS

136
(reînnoit 14:54 08.11.2018)
Avertismentul vine din partea reprezentanţilor unui site de specialitate – toţi şoferii care vor răspunde la mesaj vor avea de pierdut.

BUCUREŞTI, 8 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Clienţii site-ului autovit.ro au fost avertizaţi de administratorii site-ului că hoţii au găsit o idee nouă de a înşela românii. De acceea, conducătorii auto sunt îndemnaţi să nu aceseze link-ul dintr-in SMS cu o promoţie aparent avantajoasă la un preţ foarte mic.

Motiv pentru care Autovit a pus la dispoziţia tuturor şoferilor informaţiile necesare evitării înşelăciunii şi îi roagă să nu dea click pe link.

„Salut, Anunţul AUTOVIT expiră curând, plăteşte acum cu cardul VISA/MASTERCARD/EUROCARD şi beneficiezi de 30 de zile de prelungire cu doar 4,66 RON, completaţi formularul de aici: https://goo.gl/Bksx8Z pentru activare ofertă. Cu stimă echipa AUTOVIT”, este textul anunţului fantomă, potrivit capital.ro.

Reprezentanţii site-ului menţionat spun că ei nu trimit niciodată SMS-uri pentru a solicita plăţi, iar atunci când trimit notificări, expeditorul este întotdeauna Autovit, nu un număr oarecare.

Dacă, totuşi, aţi dat click pe link-ul din mesaj, tot ceea ce trebuie să faceţi în continuare este să ignoraţi link-ul care vă apare ulterior.

Plăţile pentru serviciile site-ului real se pot face numai pe pagina lor de internet, la secţiunea special creată în acest scop.

136
Tagurile:
sms-uri false, Țeapă, Șoferi
Tematic
Conflict cu urmări fatale: Bătaie, în autocar, între șofer și unul dintre pasageri. VIDEO
Viața bate filmul: Un șofer iese din flăcările ce au cuprins camionul căzut în gol. VIDEO
Cortegiul președintelui a fost ”salutat” de un șofer. Atenție, limbaj licențios

Загрузка...