Laura Vicol

Laura Vicol spune cum va vota la referendum: „Şi da, votez pentru..."

737
(reînnoit 12:25 28.09.2018)
Celebra avocată şi-a explicat alegerea într-o postare de pe Facebook - nu lasă loc la interpretări!

BUCUREŞTI, 28 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Referendumul pentru familie împarte societatea românească nu în două, ci în zeci de păreri şi atitudini.

Cu toate acestea, nimeni nu poate nega faptul că poporul român este unul pentru care adevăratele valori nu pot fi schimbate cu uşurinţă, în ciuda influenţelor şi propagandei extrem de agresive care se duce pe toate canalele.

Celebra avocată Laura Vicol, care nu s-a temut niciodată să pună punctul pe „i" şi să îşi spună punctul de vedere, a scris, într-o postare pe Facebook, despre referendumul pentru familie şi despre opţiunea sa de vot.

„Pentru mine, familia înseamnă copii, iubire, fericire. Căsătoria e între bărbat şi femeie. Recunosc, nu am o mentalitate flexibilă din acest punct de vedere", a precizat Vicol, adăugând, însă, că Dumnezeu ne-a învăţat să nu judecăm, chiar dacă nu suntem de acord cu anumite lucruri.

Aceasta nu a făcut un secret din votul său.

„Din respect pentru toţi oamenii care vor ieşi la vot, ne vedem la referendum! Şi, da, votez pentru căsătoria între un bărbat şi o femeie", a explicat avocata, completând cu faptul că aceasta este normalitatea sa.

737
Tagurile:
poziție, referendum familie, Laura Vicol, România
Tematic
Aberantul argument al celor ce atacă referendumul pentru familie pe motiv de bani
Aranjamente? Şefa BEJ Vrancea pentru referendum, susţinătoare a minorităţilor sexuale
CCR a dat undă verde referendumului pentru revizuirea Constituției

Загрузка...