LGBT

Aranjamente? Şefa BEJ Vrancea pentru referendum, susţinătoare a minorităţilor sexuale

456
(reînnoit 17:50 21.09.2018)
Judecătoarea Mariana Grădinescu, a cărei fiică a organizat evenimentul din Focşani cu adepţi LGBTQ în program, a devenit preşedinte al BEJ Vrancea într-un mod controversat.

BUCUREŞTI, 21 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Evenimentul din 24 februarie 2018 din Vrancea, care a scandalizat o ţară întreagă, continuă să facă valuri. Şi aceasta fiindcă, într-un mod inexplicabil pentru români, Mariana Grădinescu, judecătoarea din Focşani a cărei fiică a fost una din organizatoarele evenimentului din 24 februarie 2018, este desemnată preşedinte al Biroului Electoral Judeţean pentru referendum!

Mai mult, Mariana Grădinescu chiar a participat la evenimentul cu transexualul Patrick Brăila, cel care le-a spus elevilor că genul nu ţine de biologie, ci este doar în mintea lor.

"Doamna judecător a fost prezentă în sala în care a avut loc evenimentul din 24 februarie de la Focșani, în care au fost implicate și persoane LGBT, cum ar fi un transexual care le-a vorbit elevilor minori despre alte lucruri decât era anunțat în conferință ("Combaterea violenței împotriva femeii"). În plus, fiica judecătoarei Grădinescu a fost una din elevele care au făcut parte din echipa de organizare a evenimentului, iar apoi i-a ironizat pe o rețea de socializare pe cei care criticau modul în care a fost anunțată și prezentată întrunirea "Women Talk", a precizat unul din susţinătorii redefinirii căsătoriei în Constituţie, potrivit vranceamedia.ro.

Jurnaliştii din Vrancea susţin că alegerea Marianei Grădinescu nu ar fi fost tocmai transparentă.

Ei îşi bazează suspiciunile pe o serie de imagini surprinse de operatorii tv şi jurnaliştii care au fost prezenţi la tragerea la sorţi a preşedintelui Biroului Electoral Judeţean Vrancea, pentru referendumul din 6-7 octombrie.

„Judecătoarea Daniela Matache, președintele Tribunalului Vrancea, a procedat total neprofesionist, într-un mod lipsit de transparență, comițând mai multe gesturi care pot pune sub semnul întrebării tragerea la sorți", informează sursa citată.

Gesturile despre care vorbesc jurnaliştii locali se referă la faptul că judecătoarea în cauză nu a anunţat numele tuturor celor patru judecători înscrişi pe biletele puse în urmă, nu au fost prezentate biletele pe care să se vadă numele celor patru magistraţi, urna nu era transparentă şi nu a arătat jurnaliştilor prezenţi biletul extras pe care să se vadă scris numele judecătoarei Mariana Grădinescu, cea anunţată „câştigătoare".

La final, nu au fost scoase din urnă celelalte bilete şi nici arătate, astfel încât numele celor 3 magistraţi să poată fi văzute.

„Grefiera care a primit biletul de la judecătoarea Matache nu s-a uitat pe bilet să vadă dacă, într-adevăr, numele judecătoarei Mariana Grădinescu este trecut pe el", mai notează sursa menţionată.

În aceste condiţii, întrebarea jurnaliştilor vrânceni privind un aranjament este întemeiată.

Situaţia este mai complicată decât atât, fiindcă se pare că există mai mulţi contestatari ai acestei numiri. Mai mulţi susţinători ai referendumului au precizat că Mariana Grădinescu nu ar fi trebuit să îşi depună candidatura.

456
Tagurile:
susținătoare LGBT, Şefa BEJ, referendum familie, Vrancea, România
Tematic
Republica Modova: După Congresul Mondial al Familiei, în 2019, Anul Familiei
Dragnea în ofensivă - anunță Referendum și îi dă peste nas lui Iohannis!
A fost numită data referendumului în România

Загрузка...