Valentin Popa

Ministrul Educaţiei vrea dea contracte cu dedicaţie pentru toaletele de la ţară?

178
(reînnoit 10:33 11.09.2018)
Valentin Popa i-a invitat pe primari să acceseze fonduri europene ca să rezolve problemele din unităţile de învăţământ.

BUCUREŞTI, 11 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Banii ar urma să fie utilizaţi pentru rezolvarea acelor probleme din şcoli care ţin de lipsa autorizaţiilor ISU de securitate la incendiu.

Un alt obiectiv al şefului de la Educaţie este ca, până în 2020, să dispară toaletele din curtea unităţilor de învăţământ.

„Educaţia este o prioritate naţională şi, sigur, toţi primarii sunt invitaţi să aplice în acest sens. Sunt mulţi bani necesari pentru a remedia toate aceste aspecte şi nu e singurul aspect de remediat. Şi toaletele în curte trebuie să dispară până în 2020, aşa cum a decis doamna prim-ministru", a precizat Valentin Popa, potrivit agerpres.ro

Declaraţia a fost făcută cu prilejul participării oficialului român la ceremonia de deschidere a anului de învăţământ la Şcoala Gimnazială „Marton Aron" din comuna Sândominic.

Nu este pentru prima dată când Valentin Popa vorbeşte despre toaletele din fundul curţii unităţilor şcolare. În luna martie a acestui an, oficialul de la Educaţie promitea că mai multe grupuri sanitare din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din ţară vor fi reparate în perioada iulie-septembrie în cadrul unui protocol semnat de Ministerul Educaţiei Naţionale cu o firmă privată.

De atunci, nu s-a mai auzit nimic despre acest protocol, dar nici despre toalete renovate, noul an şcolar prinzând unităţile de învăţământ iar în offsaid.

178
Tagurile:
toaletele din curtea școlii, Război total, Ministerul Educației, Valentin Popa, România
Tematic
Raluca Turcan: „Valentin Popa trebuie să părăsească imediat cabinetul Dăncilă!"
Infrastructura de educaţie, bilanţ la centenar - 12 copii se bat pe un calculator
Învăţământul moare sub necalificaţi, ministrul Educaţiei visează fonduri europene

Загрузка...