Proteste la București, 10 august 2018

Cunoscut militar român - ”Protestul a fost pregătirea unui eveniment care va urma”

5691
(reînnoit 16:48 15.08.2018)
"Au fost elemente infiltrate din afara țării, la fel ca în decembrie 1989, acum se lucrează la timorarea militarilor, acel comandant este numit "măcelarul"!"

BUCUREȘTI, 15 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu: "Am fost și la fața locului, am urmărit cu atenție și înregistrările din Piața Victoriei, consider că protestul (din 10 august, n.n.) a fost doar o pregătire a unui eveniment care va urma", a declarat acum puțin timp colonelul Valeriu Pricină.

Mai mult, cel mai cunoscut jurnalist militar român — cu aproape 50 de ani de experiență de presă militară! — compară evenimentele violente din 10 august cu cele din decembrie 1989.

"Au fost elemente infiltrate din afara țării, la fel ca în decembrie 1989", a declarat Pricină acum puțin timp la Antena 3.

Urmează faza a doua, care pregătește ceva ce va veni — și anume se încearcă timorarea jandarmilor, prin multitudinea de plângeri penale, dar mai ales prin mass media.

"Acum se lucrează la timorarea jandarmilor", spune Valeriu Pricină. "Acel comandant care a fost în Piață îmbrăcat în alb este numit "măcelarul" — dar ce, a omorât, a măcelărit pe cineva?!", exclamă celebrul jurnalist militar, referindu-se la colonelul Cătălin Paraschiv, comandantul brigăzii speciale "Vlad Țepeș" a jandarmeriei.

Comentariile colonelului Pricină sunt convergente cu ale altor specialiști militari, dar și cu ale unor analiști. Mulți dintre aceștia consideră că am avut de-a face cu intervenții de peste hotare, fie direct, prin infiltrați peste granița de vest (conform col. Daniel Dragomir), fie prin incitarea pe multiple canale. 

5691
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (62)

Загрузка...