Thousands of Romanians joined an anti-government rally in the capital Bucharest

Piața Victoriei, tentativă de omor - femeie jandarm călcată în picioare de zeci de demenți

2361
(reînnoit 01:44 11.08.2018)
Femeia jandarm a fost salvată de alți protestatari care s-au opus, făcând zid în jurul celor doi jandarmi prăbușiți, punându-și sănătatea și chiar viața în pericol.

BUCUREȘTI, 10 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Moment de coșmar la miting — o deplasare a unui grup de jandarmi a dat prilejul unui grup extrem de violent să atace și să captureze doi jandarmi, dintre care o femeie.

Femeii i-a fost smulsă casca și a fost realmente călcată în picioare și lovită cu pumnii și obiecte contondente de câteva zeci de huligani, intenția fiind clară de a-i aplica lovituri care o puteau ucide.

Femeia a fost salvată de alți protestatari care s-au opus, făcând zid în jurul celor doi jandarmi prăbușiți, punându-și sănătatea și chiar viața în pericol.

Din informații de ultimă oră, se pare că femeia jandarm are fractură de coloană cervocală. Adică a fost la un pas să i se rupă gâtul, deci moarte sau cel puțin paralizie. Fără comentarii.

În Piață, protestatarii pașnici au început să se retragă, dar un număr de huligani, probabil de câteva sute, continuă să arunce cu pietre și bucăți de asfalt, cu bare de fier etc.

Jandarmii folosesc gaze lacrimogene și un tun de apă. 

2361
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (62)

Загрузка...