Earthquake

Cutremur puternic: „Vor fi sute de morţi, Bârladul şi Chişinăul vor fi la pământ"

4592
(reînnoit 11:19 12.07.2018)
A reînceput seria aşa ziselor profeţii despre un mare cutremur ce va afecta România și Moldova până într-acolo încât în multe zone nu va mai fi piatră pe piatră.

BUCUREŞTI, 12 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Nebunie curată. Tot mai mulţi români cred că ne paşte un cutremur mare, după ce luna iulie a debutat cu o activitate seismică importantă în zona Vrancea şi Buzău, iar în ultimele 24 de ore au avut loc încă 4 cutremure.

De-a lungul timpului, au existat mai multe profeţii despre producerea unui mega cutremur în România. Ioan Istrate, unul dintre cei mai renumiţi clarvăzători din România, a spus anterior că oricând se poate produce un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter.

„Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârşitul lunii. Datele problematice sunt 15, 24 şi 26 mai. Cutremurul se va resimţi în Bucureşti cam de 7,7-8 grade. Vor fi sute de morţi, iar Bârladul şi Chişinăul vor fi la pământ", a spus Istrate, potrivit a1.ro, care a subliniat că a prevăzut ce s-a petrecut la Colectiv în octombrie 2015 încă din ianuarie, când a şi scris despre acest lucru.

Se anunţă un mare cutremur: „Va fi adânc, de la Moscova la Cairo" >>>

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Cum să ne comportă în caz de cutremur?
© Sputnik / Nicolai Kibich
Cum să ne comportă în caz de cutremur?
4592

Загрузка...