Свеча

Tragedie în această dimineață, accident cumplit și neobișnuit, militari în doliu!

584
(reînnoit 08:46 12.07.2018)
Chiar în fața unei școli a Forțelor Aeriene, patru elevi militari au fost victime ale unui cumplit accident - intervenție urgentă a ISU

BUCUREȘTI, 12 iul — Sputnik, Evan Răutu. Un neobișnuit accident a avut loc la primele ore ale dimineții — o mașină condusă de un elev al Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene din Boboc, județul Buzău, s-a zdrobit de un copac chiar în fața unității!

În mașină se aflau șoferul și trei pasageri, toți patru elevi ai respectivei școli militare. Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, tragedia s-a produs în această dimineață, tânărul șofer decedând. Ceilalți trei elevi militari sunt răniți grav.

„Forțele ISU Buzău au găsit la locul accidentului patru victime. Una dintre ele a fost transportată la un spital din Capitală cu elicopter SMURD, două la UPU Buzău și din păcate, una a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Crețu, transmite "Știri pe surse".

Din primele date, accidentul s-ar fi petrecut după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului accelerând chiar în apropiere de intrarea în Școala Forțelor Aeriene din Boboc, intrând cu mașina într-un copac.

Update: șoferul care a decedat avea 32 de ani. Un element important: mașina fusese adusă recent din Marea Britanie și avea volanul pe dreapta.

584

Загрузка...