Tham Luang Rescue Operation Center

Opt din doisprezece copii au fost scoși la lumina zilei din peștera Tham Luang

110
(reînnoit 17:19 09.07.2018)
Operațiunea începută în ajun a fost reluată în dimineața zilei după ce s-a produs înlocuirea baloanelor cu aer comprimat utilizate în prima fază.

BUCUREȘTI, 9 iul — Sputnik. Labirintul de grote cu lungimea de 5 kilometri, în care inundația a blocat 12 copii thailandezi și însoțitorul lor adult, a fost parțial secat, dar o cincime din distanța până la gura peșterii mai trebuie să fie parcursă în echipament pentru înot subacvatic.

Duminică, conform datelor precizate, au fost scoși la suprafață 4 copii. Spre amiaza zilei de azi pe site-ul publicației Khao Sod s-a comunicat despre salvarea celui de-al cincilea.

Salvarea copiilor, Thailanda
Salvarea copiilor, Thailanda

Apoi, rând pe rând, au apărut, însoțiți de salvatori, al șasele, al șaptelea și al optulea băiat din grupul denumit, ca și echipa de fotbal din care fac parte, ”Mistreții de pădure”.

​Anterior a devenit cunoscut că președintele Federației Internaționale de Fotbal, Gianni Infantino, a exprimat speranța că salvarea copiilor va avea loc cât de curând, astfel ca ei să poată fi oaspeți ai finalei Mondialului din Rusia.

110
Tagurile:
copii, salvare, Peștera Tham Luang, Thailanda
Tematic
Au fost salvați primii copii thailandezi din cei 12 blocați în caverna inundată. VIDEO
Thailanda: A început operațiunea de salvare a copiilor blocați în peștera Tham Luang
Thailanda: Mesaj, curajos și încrezător în bine, din peștera cu ostatici ai potopului
O echipă de fotbal, blocată de 9 zile într-o peșteră, a fost găsită (VIDEO)

Загрузка...