Accident la NASCAR

Un tată își scoate fiul dintr-o mașină în flăcări mai repede decât pompierii. VIDEO

134
(reînnoit 20:27 21.06.2018)
O maşină de curse a luat foc, în timp ce şoferul se afla înăuntru. Iar tatăl său curajos s-a grăbit să îi sară în ajutor. Cum s-a încheiat incidentul neobişnuit.

BUCUREŞTI, 21 iun — Sputnik, Doina Crainic. Tatăl şoferului a sărit peste un gard și a reuşit să-l scoată pe fiul său pe fereastră, în timp ce flăcările cuprindeau maşina.

În timpul unei curse organizate de NASCAR (Asociaţia Naţională Americană a Curselor de Maşini de Serie), nu campionul a devenit eroul competiției, ci tatăl unui alt șofer. Acesta a salvat viața fiului său după un accident care a avut loc în timpul cursei.

Maşina condusă de Mike Jones a lovit o altă mașină și a luat foc. Pompierii s-au grabit să ajungă la locul incindentului, dar tatăl pilotului a fost mai rapid şi a reuşit să-şi scoată fiul prins între fiarele maşinii care a luat foc la jumătatea drumului până la pista.

Mike Jones a rămas blocat în mașină timp de 15 secunde. Tatăl său, Dean Jones, purtând doar pantaloni scurți și un tricou, a sărit peste un gard și a reușit să-şi scoată fiul pe fereastra maşinii.

Dar chiar și atunci când fiul său era în afara oricărui pericol, tatăl curajos s-a întors la vehicul pentru a ajuta personalul de securitate să stingă flăcările.

Pilotul a scăpat nevătămat, dar tatăl său ar putea fi sancționat de NASCAR pentru că a intrat pe pistă și a încercat să stingă incendiul singur.

134
Tagurile:
salvare fiu, tată, incendiu, video, curse, NASCAR, SUA
Tematic
(FOTO) Explozia unui Galaxy Note 7 a provocat incendierea unui automobil în SUA
Accident grav pe Autostrada Piteşti - Bucureşti, automobil în flăcări
Scene violente la hotar: Polițiști stropiți cu benzină, mașina incendiată

Загрузка...