Crin Antonescu

Crin Antonescu revine - fostul președinte face pronosticul zilei!

2516
(reînnoit 07:35 20.06.2018)
Fostul președinte interimar al României recunoaște că actualmente este conectat la Rusia și răspunde solicitării unei cunoscute agenții de presă.

BUCUREȘTI, 19 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai apreciați oameni politici români — și cu siguranță cel mai nonconformist președinte din istoria României, chiar dacă numai interimar — Crin Antonescu s-a retras inexplicabil de pe scena publică.

Fost președinte interimar al statului și co-președinte al celei mai puternice Coaliții politice de după 1989 nu a mai comentat teme din zona politicului, ci doar rareori a mai făcut unele precizări cu privire la unele evenimente la care a participat direct.

Dar, acum puțin timp, Crin Antonescu a discutat cu agenția de presă a cunoscuților jurnaliști Val Vâlcu și Bogdan Chirieac, DC News, mărturisind că are actualmente o preocupare — Campionatul Mondial de fotbal din Rusia! Cu alte cuvinte… este conectat la Rusia, desigur — la marele eveniment sportiv de acolo.

Mai mult, Crin Antonescu a răspuns la solicitarea celor de la DCNews și a făcut chiar un prognostic cu privire echipa națională care va câștiga Campionatul Mondial 2018.

"Argentina. Messi!", a declarat scurt Crin Antonescu.

DC News completează informația cu numele altor personalități care au dat același prognostic: Sorin Grindeanu, Florin Iordache, Alina Gorghiu, Dumitru Coarnă, Mihai Gâdea, dar și marele fotbalist Gică Popescu. 

2516
Tagurile:
conectare, pronostic, CM 2018, Crin Antonescu, Rusia, România
Тема:
Panoramic: Cupa Mondială din Rusia 2018 (129)
Tematic
Scandalul săptămânii: eliminarea lui Crin Antonescu - ce acoperă Ponta
Antonescu: Isărescu a încurajat panica generată de străini
Campionatul Mondial de fotbal, 19 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, 18 iunie. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, ziua a 4-a. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal, ziua a treia. Programul meciurilor și prognoza noastră
Campionatul Mondial de fotbal 2018, ziua a doua. Programul meciurilor și prognoza noastră

Загрузка...