Unitate de elită

Percheziţii de amploare - e vizată o grupare ce se ocupa cu traficul de migranţi

104
(reînnoit 16:35 12.06.2018)
Procurorii DIICOT Arad şi ofiţeri de poliţie judiciară au lucrat împreună pentru a destructura un grup infracţional organizat.

BUCUREŞTI, 12 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. „În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2017 — februarie 2018 trei suspecţi au constituit un grup infracţional organizat, la care ulterior au aderat şi alţi suspecţi, iar în intervalul noiembrie 2017-februarie 2018, la date diferite şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au traficat în patru rânduri un număr de 61 de migranţi — minori şi adulţi — spre ţări din spaţiul Schengen". Iată care sunt informaţiile pe care DIICOT le-a făcut publice, astăzi, în legătură cu ampla operaţiune de destructurare a unui grup infracţional organizat.

Nu mai puţin de 12 persoane a fost aduse la sediul DIICOT Arad pentru a fi audiate.

În urma percheziţiilor efectuate pe raza a trei localităţi din judeţul Arad, dar şi în municipiul Arad, au fost identificate şi indisponibilizate 139 de grame de canabis, bani şi ţigarete, susceptibile că ar proveni din contrabandă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit stiripesurse.ro.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Arad.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

104
Tagurile:
rețineri, grup infracțional, percheziții, DIICOT, Arad, România
Tematic
Cum să nu ajungem victime ale traficanților de carne vie
RĂZBOI TOTAL: SRI face trafic cu femei şi administrează reţele de bordeluri
Partea nevăzută a Marii Britanii: industria drogurilor și trafic de sclavi minori
Traficant de orfane minore, prins în Bulgaria
Vin pentru studii la medicină, dar se apucă de traficat moldovence frumoase
Revoltător: cum cad mii de români victime ale traficului de persoane în UE

Загрузка...