Incendiu, pompieri

Flăcările mistuie milioane de lire: Arde un bloc cu apartamente de lux din Londra. FOTO

155
(reînnoit 16:40 05.06.2018)
Aproximativ 60 de pompieri se luptă cu un incendiu major care a izbucnit la un bloc de locuințe de lux din Mayfair, centrul Londrei.

BUCUREŞTI, 5 iun — Sputnik, Doina Crainic. La faţa locului se află aproximativ 60 de pompieri şi 8 autospeciale pentru stingerea focului izbucnit la clădirea de apartamente de pe Bourdon Street, a confirmat Brigada de Pompieri din Londra.

De asemenea, au fost chemate Serviciul de Ambulanțe din Londra și Poliția Metropolitană. O femeie a suferit leziuni uşoare, iar paramedicii tratează alte două persoane intoxicate cu fum.

Clădirea a fost evacuată, iar drumurile din zonă închise. Echipe de pompieri din Soho, Euston, Lambeth, Dowgate și stațiile de pompieri din împrejurimi sunt în prezent în acţiune. Jumătate dintr-un apartament de la primul etaj și o parte dintr-un apartament de la etajul al doilea sunt în flăcări.

Iniţial s-a relatat că numărul autospecialelor de pompieri era șase, însă numărul acestora a crescut după agravarea situaţiei.

Brigada de pompieri din Londra a declarat că până acum au fost primite 12 apeluri la 999 cu privire la incendiu. Cauza incendiului încă nu este cunoscută.

În blocul respectiv, apartamentele se vând cu 1,5 milioane de lire sterline, potrivit Daily Mail.

155
Tagurile:
bloc cu apartamente de lux, incendiu, Londra, Marea Britanie
Tematic
Incendiu la Trump Tower: 1 mort, 4 răniţi, peste 120 de pompieri antrenaţi - VIDEO
Incendiul de la Mall-ul din Kemerovo, Rusia: Secvențe video de la locul tragediei
Incendiu violent în Bucureşti! Flăcările se întind pe 400 de metri pătraţi

Загрузка...