Accident

Tragedie în Timiş! Cinci oameni au murit, iar un copil - în stare de şoc. VIDEO

159
(reînnoit 09:36 29.05.2018)
Şoferul a ratat o curbă aflată la ieşirea din localitatea Uivar, moment în care maşina a scăpat de sub control.

BUCUREŞTI, 29 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Noapte neagră în judeţul Timiş, acolo unde un accident de circulaţie a curmat vieţi şi a lăsat în urmă multă suferinţă.

Patru oameni au murit pe loc, iar un al cincilea şi-a dat ultima suflare la spital.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc azi noapte, în satul Pustiniş, comuna Uivar. În maşina implicată în accident, înmatriculată în Belgia, se aflau o femeie, patru bărbaţi şi un copil de ani. În timpul zile, au fost cu toţii în oraşul Jimbolia şi acum se întorceau acasă, la Toager. Pe drum, însă, s-au oprit la un restaurant din comuna Uivar.

La un moment dat, pe drumul de întoarcere spre casă, şoferul a ratat o curbă aflată la ieşirea din Uivar, autoturismul a scăpat de sub control şi a ieşit de pe carosabil, a rulat pe iarbă aproximativ 50 de metri, după care s-a oprit în vegetaţia din apropierea căii ferate, informează stiripesurse.ro.

Accidentul a fost observat de şoferul unui autobuz care a apelat imediat numărul unic de urgenţă 112. Pompierii au tăiat plafonul autoturismului pentru a recupera victimele.

Femeia şi trei bărbaţi au murit pe loc. Un al patrulea bărbat care era în maşină a fost grav rănit, iar copilul era în stare de şoc după ce şi-a pierdut ambii părinţi.

Cei doi au fost transportaţi la un spital din Timişoara, însă bărbatul, în ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

159

Загрузка...