CFR

Adevărul din spatele paradelor gay. Cum sunt racolaţi tinerii

999
(reînnoit 20:03 25.05.2018)
Activiştii pun în joc sume foarte mari de bani, deplasări gratuite şi sejur de trei zile la Bucureşti.

BUCUREŞTI, 25 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Eşti tânăr, vrei să vezi Capitala, dar nu ai bani nici măcar de apă plată? Există soluţii! Nu te împrumuţi, dar pleci şi te distrezi.

Tot ce trebuie să faci este să nu ai nici un Dumnezeu. A, era să uit! Nici nu trebuie să susţii PSD-ul sau alt partid. Nici #rezist.

O organizaţie bucureşteană LGBT pune la bătaie o sumă frumuşică pentru obiectul ei central de activitate — propaganda, notează ştiripesurse.ro

Se pare că transportul cu autocarele nu este folosit numai de politicieni, ci şi de cei care organizează Gay Pride.

Organizaţia în cauză mai este cunoscută şi pentru felul remarcabil în care face bani de pe urma calomniei. Vorbim despre faptul că acum două săptămâni, liderul ei acuza o organizaţie respectabilă pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţii de exprimare, ADF International, „că ar fi un „grup de ură".

Ce trebuie să facă un cetăţean care doreşte să se plimbe gratis şi să dea bine şi în ochii europenilor? Organizatorii au soluţii.

„Dacă nu eşti din Bucureşti şi vrei să participi la Bucharest Pride, completează până pe data de 27 mai formularul de mai jos ori accesează formularul aici", informează organizatorii.

În perioada următoare, adică 28-30 mai, echipa va lua legătura cu doritorii şi le va spune dacă au fost sau nu selectaţi.

Ce oferă, mai exact? Păi, aşa cum spuneam deja, cazarea şi transportul pentru trei zile, dar şi activităţi diverse, cum ar fi program de ateliere, evenimente şi activităţi sociale, precum şi participarea ca voluntar în cadrul Marşului Bucharest Pride 2018.

999
Tagurile:
racolare, tineri, paradă gay, România
Tematic
PSD, de la "Coaliția pentru Familie" la... "Gay - ok"! Adevăr sau mistificare?
Scandal cu propaganda gay la MȚR: a fost nevoie de intervenția poliției
Naționaliștii ucraineni au blocat centrul Kievului împotriva paradei gay
Mitropolia anunță „săptămâna familiei”, iar gay-i – „săptămâna egalității”
O cruce din centrul Bucureștiului a fost profanată de activiștii pro-gay
Guvernul român lovește în gay: "e o nesocotire a importanței căsătoriei"

Загрузка...