Penitenciar

Dragomir: „Tortura atacă tineri şi bătrâni, bogaţi şi săraci, femei şi bărbaţi"

144
(reînnoit 15:12 25.05.2018)
Fostul ofițer SRI, mesaj dur după ce încă un abuz al justiţiei a fost făcut public.

BUCUREŞTI, 25 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. O femeie paralizată a dezvăluit dramele prin care a trecut în timpul arestului preventiv.Medana Spanache a povestit  la Antena 3 că a fost tăiată pe picioare cu un capac de conservă, a fost muşcată de mâini şi de picioare, înţepată cu un pix. 

„Au refuzat să mă mute din cameră. Au spus că nu e adevărat, că nu se întâmplă acele lucruri. Nu m-a ascultat nimeni. Am făcut cerere să merg la directorul spitalului şi i-am explicat despre ce este vorba şi aseară m-au mutat la Târgşor", a menţionat femeia.

Cunoscut deja în spaţiul public ca un om care luptă contra abuzurilor şi statului paralel, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir nu a pierdut ocazia să ia atitudine şi în acest caz.
Acesta a rememorat ceea ce spunea acum câteva luni într-un interviu referitor la nenumăratele abuzuri care se petrec în România.

„Citiţi ca să înţelegeţi ce înseamnă arestul preventiv şi tortura în România noastră. Citiţi ca să înţelegeţi că abuzurile nu fac discriminări. Tortura atacă tineri şi bătrâni, bogaţi şi săraci, femei şi bărbaţi", a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook, cu trimitere la ştirea Antenei 3, adăugând că doar cei care au trecut „pe acolo" ştiu asta şi că este de datoria fiecăruia să scoată la lumină mizeriile statului procurorilor şi torţionarilor.

144
Tagurile:
practicarea torturii, reacție, dezvăluiri, Daniel Dragomir, România
Tematic
Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”
Dragomir: „Daţi copiilor mei tabletele şi calculatoarele cu jocuri înapoi”
Dragomir nu se lasă: „Dreptate până la capăt pentru toţi. Dumbravă la brutărie”
Colonelul Dragomir, argumente serioase despre "ținta vie" - fiul lui Dragnea

Загрузка...