Laura Vicol

Laura Vicol, atac devastator la şeful DIICOT: „Voi chiar o luaţi toţi razna?"

1729
Celebra avocată nu se dezminte nici de această dată şi spune lucrurilor pe nume, combătând dur afirmaţiile făcute de Daniel Horodniceanu.

BUCUREŞTI, 16 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Declaraţia şefului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Daniel Horodniceanu, potrivit căreia nimeni din instituţie nu s-a mai prezentat la concurs în afară de el deoarece „colegii au considerat că e nevoie de continuitate" nu a rămas fără reacţii.

Una vine chiar din partea celebrei avocate Laura Vicol, care „a luat foc" şi a scris un comentariu extrem de dur la adresa lui Horodniceanu.

„Să înţeleg că e moşia ta şi că nimeni nu e mai deştept şi mai competitiv ca tine? Sau că te-ai lipit cu super glue de scaun? Sau că, cine ar fi avut tupeu să concureze ar fi sfârşit prost? Voi chiar o luaţi toţi razna când vi se dă o funcţie de conducere? Să-i arunce cineva o găleată cu apă rece, poate se trezeşte din preamărirea în care se scaldă!", i-a transmis Vicol lui Horodniceanu, într-o postare pe Facebook.

Reamintim că şeful actual al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a reacţionat dur după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis CSM propunerea de numire a lui Felix Bănilă în funcţia de procuror-şef al Direcţiei, în detrimentul său. Horodniceanu a spus că Bănilă nu are experienţa necesară pentru că nu face parte din DIICOT.

Postare Laura Vicol
Postare Laura Vicol
1729
Tematic
Laura Vicol: „În ţara mea nimic nu mai este în regulă"
Vicol, ameninţată cu moartea copiilor?: „Nu aşteptăm să crească plozii voştri…”
Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
Laura Vicol: „Suntem toţi nişte idioţi, pentru că…”
Laura Vicol cere desfiinţarea DNA! Atac dur la Kovesi!

Загрузка...