București

Incident halucinant în Bucureşti! Un interlop cu maşină de lux...

576
(reînnoit 12:57 11.05.2018)
Incidentul a fost relatat de preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, care spune ce s-a întâmplat, de fapt.

BUCUREŞTI, 11 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. În urmă cu doar câteva minute, în Capitală s-a petrecut un caz ce sfidează orice normă a bunului simţ şi a legii.
Martor a fost preşedintele Coaliţiei pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu, care s-a şi implicat în conflict.

„Un interlop cu maşină de lux a ameninţat o femeie cu bătaia pentru că parcase unde nu-i convenea interlopului", a scris Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook.

Acesta precizează că nu a lăsat situaţia cum a picat, ci a fugit după interlop care a avut noroc cu oamenii din jur fiindcă, în caz contrar, preşedintele CNMR spune că ş-ar fi snopit cu bătaia.

„M-a luat cu „Ştii cine sunt eu?" Abia aştept să-i aflu numele şi să le mulţumească trecătorilor", a menţionat preşedintele CNMR, adăugând că data viitoare „aceste jigodii interlope" nu mai scapă.

Este pentru prima dată când Cumpănaşu are o asemenea ieşire, dar, probabil că toată întâmplarea l-a făcut să izbucnească.

Problema locurilor de parcare din Bucureşti este una care nu are, deocamdată, rezolvare, fiind vorba de aproximativ două milioane de maşini şi vreo 300.000 de locuri de parcare.

Postare Alexandru Cumpănașu
Postare Alexandru Cumpănașu
576

Загрузка...