Avion ”TAROM”

La mare, la soare: moldovenii vor putea zbura direct de la Chișinău la Constanța

228
Moldovenii vor avea posibilitatea să plece pe litoralul românesc al Mării Negre direct cu avionul de la aeroportul Chișinău.

BUCUREȘTI, 11 mai — Sputnik. În perioada estivală, moldovenii vor putea merge la Constanța cu avionul prin zbor direct.

Începând cu 1 iulie, compania Tarom va efectua curse cu o frecvență de cel puțin trei ori pe săptămână din capitala Republicii Moldova spre litoralul Mării Negre, potrivit unui anunț făcut de directorul aeroportului Mihail Kogâlniceanu, Bogdan Artagea, în cadrul unei conferințe de presă, organizată cu ocazia decernării premiului „Excellence Ground to Sky".

"Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinații, am reușit totuși Chișinăul. Începe cu 1 iulie, vor fi minim trei frecvențe pe săptămână. Sper să crească această rută şi să avem Taromul definitiv aici. Este compania cea mai mare din România, este compania statului, noi suntem un aeroport de stat, era păcat ca Taromul să nu opereze pe Constanța", a declarat directorul aeroportului Constanța, potrivit news.ro.

Artagea a specificat că zborurile vor fi efectuate doar în perioada verii, iar prețul călătoriei nu a fost încă stabilit.

În luna martie a acestui an, directorul general al companiei TAROM, Wolff Werner-Wilhelm, a declarat că întreprinderea planifică reconectarea Vestului României cu Chișinăul și Constanța.

228
Tagurile:
aeroportul Mihail Kogâlniceanu, Tarom, Curse aeriene, preț, avion, Bilete, Wolff Werner - Wilhelm, Bogdan Artagea, Constanța, Chișinău, Republica Moldova, România
Tematic
Bilete low-cost Chișinău-București la doar 19 euro
Cele mai ieftine curse cu avionul. Bilete sub 3 euro
Bilete de avion către Constanţa în sezonul estival, deja în vânzare. Cât costă

Загрузка...