Depunere de flori la memorialul sovietic din Buzău

La Buzău a fost adus omagiu ostașilor sovietici

215
(reînnoit 19:13 04.05.2018)
Evenimentul a fost pregătit cu atenţie, sub coordonarea primarului oraşului. Află ce oficialităţi de prim rang au participat.

BUCUREŞTI, 4 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Astăzi, angajaţi ai Ambasadei Rusiei în România, Kasabov Igor şi Moiseikina Daria au participat la o ceremonie de depunere a coroanelor de flori la memorialul militar rus/sovietic de la Buzău. Este vorba despre cea de-a 73-a aniversări a Victoriei în Al Doilea Război Mondial.

Acest eveniment a fost organizat de administraţia oraşului Buzău, iar la ceremonie au luat parte Adjunctul Ataşatului Militar, Primarul oraşului, reprezentanţi ai garnizoanei militare şi Preşedintele Camerei de Cooperare Economică şi Culturală pentru România şi Rusia, informează Ambasada Rusiei în România, pe pagina de Facebook.

Este vorba despre reprezentanţi ai Diviziei 2 Infanterie Getica.

La eveniment au mai luat parte primarul comunei Racoviţeni, reprezentanţi ai organizaţiilor nonguvernamentale şi public.

Mormântul militarului rus/sovietic din oraşul Buzău se află în apropierea Cimitirului Eroilor din municipiul Buzău. În parcela cimitirului militar rus/sovietic se află un obelisc cu stea, 10 morminte comune şi 18 individuale în care sunt înhumaţi 392 militari sovietici.

În acest an, Cimitirul Eroilor a intrat în lucrări de reabilitare prin mijloacele administraţiei locale.

215
Tagurile:
Ambasada Federației Ruse la București, Cimitirul Eroilor, ostași, coroana, Memorial, Cel de-al doilea război mondial, Moiseikina Daria, Kasabov Igor, URSS, Buzău, România
Тема:
Relațiile româno-ruse (208)
Tematic
La Brașov a fost intonat imnul Rusiei

Загрузка...