Draga Olteanu Matei

Îndrăgita actriţă din România Draga Olteanu Matei, în stare gravă la spital!

1147
(reînnoit 13:30 03.05.2018)
Medicii dau asigurări că episodul dramatic a trecut, însă o ţin în continuare sub supraveghere. Despre ce este vorba

BUCUREŞTI, 3 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Nu există român care să nu fi auzit de îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei, cea care s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin rolurile sale din filme precum „Toamna bobocilor", „Nea Mărin Miliardar" sau „Căsătorie cu repetiţie".

Din păcate, aceasta se află internată, de câteva zile, la spitalul din Piatra Neamţ, localitate unde stă de ani buni. Ea are probleme serioase de sănătate, întrucât se află în unitatea medicală încă de duminică, atunci când a ajuns în stare gravă pe mâna personalului.

S-a vorbit chiar că ar suferi de pancreatită, însă surse medicale au precizat că lucrurile nu au fost atât de grave, informează ştiripesurse.ro

Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecţiuni la ficat, pancreas şi fiere, dar aceasta din pricina vârstei înaintate, de 84 de ani. Din fericire, ce era mai greu a trecut, iar medicii o vor mai ţine internată încă vreo două zile, starea sa fiind în curs de ameliorare.

Reamintim că Draga Olteanu Matei este o apreciată actriţă de comedie, una din reprezentantele generaţiei de aur ale teatrului românesc.

1147
Tagurile:
Căsătorie cu repetiţie, Nea Mărin Miliardar, Toamna bobocilor, Actriță, Spital, Draga Olteanu Matei, Piatra Neamţ, România
Tematic
A ajuns la spital după ce i-a căzut peste cap un câine - VIDEO
Scandal! Ministrul Sănătăţii, pasă la managerii de spitale în cazul sporurilor
Actrița din „Maria, Mirabela”: droguri, accident rutier, viol și moarte în singurătate
O altă actriță celebră din România a murit azi dimineață
Nastasya Samburskaya, actrița din „Univer”, cu ochii în lacrimi pe ringul de box
Putin a felicitat-o pe o actriță născută la Constanța
Nastasia Samburskaya, actrița din „Univer", s-a tuns cheală - imagini șocante

Загрузка...