Premierul Viorica Dăncilă

Huşanu, atac la premierul Dăncilă: "Şi-a bătut joc şi de manageri!"

1370
(reînnoit 18:06 23.04.2018)
Preşedintele Federaţiei SANITAS nu renunţă la ideea de grevă. Nici feroviarii nu au primit un „tratament" mai bun din partea ministrului Transportului. Butoiul cu pulbere stă să explodeze.

BUCUREŞTI, 23 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Două proteste majore au avut loc astăzi în Capitală. Este vorba despre protestul feroviarilor şi al angajaţilor din Sănătate. Rezultatul a fost nul, ca şi săptămâna trecută.

Ba poate nu chiar nul, dacă ne gândim la faptul că ministrul Transporturilor a coborât în mijlocul oamenilor şi, crezând, poate, că spune ceva extrem de profund, le-a spus că problemele se vor rezolva cu calm, fără presiune. După care le-a urat „La mulţi ani!", că tot e azi Ziua Feroviarului.

O atitudine sfidătoare care nu face decât să amplifice tensiunile deja existente. Apelul la calm făcut de ministru nu va avea nici un efect, pentru că nici în întâlnirile precedente feroviarii nu au găsit înţelegere şi rezolvare a problemelor.

Pe de altă parte, angajaţii din Sănătate sunt şi ei extrem de nemulţumiţi şi continuă să protesteze, deşi ministrul Muncii transmisese deja că nu o impresionează o grevă, iar Legea salarizării nu se va schimba.

Zeci de manageri de spitale au avut astăzi o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă.

Preşedintele Federaţiei SANITAS, Viorel Huşanu, a sintetizat, într-un mesaj extrem de dur postat pe pagina sa de Facebook, rezultatul discuţiilor purtate între managerii de spitale şi primul ministru.

„I-a chemat să le spună că nu se poate? Şi-a bătut joc şi de manageri. Probabil, cei care s-au dus acolo prezentau realitatea, nemulţumirea oamenilor şi aşteptau soluţii. Chiar aşteptau soluţii! Ne vedem la grevă!", a scris Huşanu.

Premierul nu a participat la toată întâlnirea, managerii rămânând la discuţii cu Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă, ministrul Sănătăţii, ministrul Muncii, dar şi Sevil Shhaideh.

Între timp, nemulţumirile oamenilor escaladează, iar Executivul pare să fi scăpat situaţia din mâini.

1370
Tagurile:
nemulțumiri, escaladare, reacție, autorități, proteste, medici, feroviari, Viorica Dăncilă, Viorel Huşanu, România
Tematic
Transporturi militare - creștere, 7500 de angajați CFR Marfă riscă să nu primească salarii
Sănătatea i-a pus capac premierului Dăncilă! Trei miniştri, obligaţi să ia măsuri
Scandal! Ministrul Sănătăţii, pasă la managerii de spitale în cazul sporurilor
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu anunță o veste proastă pentru Educație și o rușine pentru Iohannis

357
(reînnoit 09:28 24.06.2021)
Ministrul Sorin Câmpeanu dă o veste tristă pentru România. Din principalul proiect al lui Iohannis se alege praful – iar asta afectează sistemul de Învățământ.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț care trimite proiectul prezidențial ”România educată” la lada de gunoi.

”Doar 77% dintre elevii care au terminat liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută”, a declarat aseară, ministrul Educației la TVR.

Conform datelor oficiale prezentat de Sorin Cîmpeanu anul trecut procentul a fost de 83%, în ciuda pandemiei.

Ministrul a dat cifre: anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 114.163 de absolvenți de clase terminale din promoția curentă, cărora li se adaugă 19.520 de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat din promoții anterioare.

”Interesul este scăzut”, spune Cîmpeanu, arătând că, raportat la totalul promoției curente  procentul este de 77%. ”Mic! Anul trecut a fost tot an de pandemie și procentul celor înscriși raportat la promoția curentă a fost de 83%”.

Și, atenție, ministrul a atras atenția că anul trecut numărul elevilor înscriși la Bacalaureat a fost mai mare și în valoare absolută! De asemenea, numărul elevilor din promoții anterioare a fost mai mare în 2000: peste 31000, față numai 19520 în 2021.

Deci, o scădere dramatică a interesului pentru Educație – care nu poate fi pus decât pe seama unui sistem care nu acordă atenția cuvenită acestui domeniu care influențează major viitorul României.

Dar, așa cum spuneam și în alte dăți, mentalitatea de colonie impusă „strategic” înseamnă educație și cultură minimă și consum mult. Ceea ce vedem că se petrece… pas cu pas.

Să nu uităm că ieri, în paralel cu bătălia pentru ”educația sexuală”, progresiștii din Parlamentul României au mai depus o lege pentru desființarea Academiei Oamenilor de Știință.

”România educată” a lui Iohannis are nevoie de sex, nu de școală, știință sau religie.

357
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Răzvan Dumitrescu

Răzvan Dumitrescu: ”Indivizi în funcții cheie urmăresc bage spaima în populație”

1276
(reînnoit 06:57 24.06.2021)
Există un interes în spatele înspăimântării populației? Realizatorul TV pune pe masă dovezi care anulează declarațiile unor autorități care par să dorească o stare de spaimă.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Apreciatul jurnalist și realizator TV Răzvan Dumitrescu publică două grafice și un text al unei prestigioase publicații din care rezultă clar că încercarea de înspăimântare a românilor nu are o baza reală – ci intenții dubioase.

”Mi-e din ce în ce mai clar că există indivizi în funcții cheie care urmăresc să bage spaima în populație”, scrie Dumitrescu, arătând cazul concret: ”Povestea cu "tulpina" DELTA care ar face ravagii în Marea Britanie și care , implacabil, va poposi și pe la noi prin toamnă, aducând-ne al patrulea val!”

Experimentatul realizator își mărturisește uimire: ”Când îi auzi îți vine să-i crezi, atât de serios vorbesc ei, oficialii”.

Dar, dacă te apuci să verifici ce spun ”și să vezi cum e prin locurile pe care ei le dau drept exemplu, te iei cu mâinile de cap!”.

”Nu cu mult timp în urmă, doamna ministru de la Sănătate ne anunța că e îngrijorată din cauza DELTA și ne spunea că au crescut infectările în Anglia și Germania”, scrie Dumitrescu, punând imediat cărțile pe masă: ”Atașez mai jos graficul cu situația din Germania din care rezultă clar că acolo infectările sunt în continuă scădere”.

Mai mult, jurnalistul dă detalii și cu privire la situația din Marea Britanie - unde, surpriză: ”în acest moment, ATENTIE!, se moare de 10 ori mai mult din cauza de pneumonie și gripă clasică decât de COVID!!!!!!!!!”.

”Acolo într-adevăr au crescut infectările dar în același timp decesele și internările sunt la cel mai scăzut nivel de la începerea PANDEMIEI, ceea ce sugerează că virusul e din ce în ce mai slab!”, scrie jurnalistul.

Întrebare logică: ”oare oficialii noștri au habar de aceste lucruri? Sau sunt capabili doar de explicații  "științifice" de tip Emilian Imbri , autorul halucinantei ziceri: "Valul 4 vine pentru că urmează după valul 3. Virusul este plecat acum"!”.

Iată mai jos graficele – primul, cu dovada că ”în Germania scad infectările, nu cresc”, iar în al doilea graficul din The Telegraph ”care anunță ca acum morții de gripă și pneumonie sunt de 10 ori mai mulți decât cei decedați de COVID”.

”Pentru OFICIALII de la noi, atașez și link către articol, în speranța că vor citi și vor înțelege câte ceva!”, încheie Răzvan Dumitrescu.

Noi însă mai adăugăm un aspect constatat: introducere spaimei, a stării de amenințare, este politica ”strategică” de câțiva ani, de când România a devenit ceea ce mult huliții „conspiraționiști” numesc ”colonie”.

1276
Tagurile:
Răzvan Dumitrescu

Загрузка...

Fanii suedezi celebrează victoria cu scorul 3:2 în meciul cu Polonia

0
Fanii suedezi celebrează la Stockholm victoria asupra echipei Poloniei cu scorul 3:2, în cadrul Euro 2020

Fanii selecționatei naționale a Suediei au întâmpinat cu mult entuziasm victoria în meciul cu echipa Poloniei, în cadrul Euro 2020.

Urmăriți imaginile video ale momentului.

0

Загрузка...