Pensionară

Scandalos! Nu toţi pensionarii primesc banii înainte de Paște!

125
(reînnoit 19:30 31.03.2018)
Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat că pensionarii din sistem îşi vor primi banii în avans. Pentru ceilalţi, Guvernul tace.

BUCUREŞTI, 31 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Discriminare între categoriile sociale. Aşa se poate cataloga anunţul făcut astăzi de ministrul de Interne Carmen Dan pe pagina sa de Facebook în care anunţă că oamenii din sistem care sunt la pensie îşi vor primi drepturile băneşti înainte de Sărbătoarea Învierii Domnului.

„Aşa cum am fost informată de către conducerea Casei de Pensii a MAI, pensiile vor fi primite înainte de Sărbătorile de Paște, după cum urmează: cei care au conturi bancare vor primi pensia în data de 5 aprilie, iar ceilalţi vor primi în funcţie de livrările făcute de Poşta Română", a scris Dan pe pagina sa de socializare.

În acelaşi timp, situaţia celorlaţi pensionari rămâne suspendată, deoarece ei nu ştiu nici până la ora actuală când îşi vor primi banii. Mult promisa discuţie despre plata în avans a pensiilor promisă de ministrul de Finanţe nu a avut loc în cadrul şedinţei de Guvern de joi.

125
Tagurile:
Casei de Pensii, Poşta Română, ministerul afacerilor interne, sărbători pascale, Discriminare, pensie, Carmen Dan, România
Tematic
Pensia medie din România a depășit 1.000 de lei
Puțini pensionari în București, mulți în Teleorman
Desecretizat! Ce pensie are Nina Iliescu, soţia fostului preşedinte
Ce se petrece la Casa de Ajutor a Pensionarilor din Râmnicu Vâlcea
Românii din Diaspora: Iată cum puteţi obţine pensie internaţională
Mesaj #REZIST - grenade pentru pensionarii PSD... "utili doar morți"!
Românii din diaspora, veşti bune pentru 2018, legate de primirea pensiei în ţară

Загрузка...