Abuz sexual

Caz şocant în capitală. Profesor, acuzat a abuzat sexual o fetiţă de 9 ani

529
(reînnoit 22:18 30.03.2018)
Totul s-ar fi petrecut la o şcoală privată. Conducerea unităţii de învăţământ ar fi cerut părinţilor să lase lucrurile cum sunt.

BUCUREŞTI, 30 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Caz cumplit în Bucureşti, acolo unde o fetiţă de numai 9 ani ar fi fost victima dascălului său.

Vorbim de o şcoală privată din capitală, bine cotată, deci cu pretenţii, acolo unde părinţii dau bani grei — cam 4000 de euro pe an —  pentru ca micuţii să fie în siguranţă. Iată, aşadar, că se confirmă zicala potrivit căreia afară e vopsit gardul, iar înăuntru este leopardul.

Scena s-ar fi petrecut acum o săptămână, într-una din încăperile de lângă sala de sport, iar mama fetiţei a aflat vineri, informează ştirile pro tv.

Imediat, femeia a alertat poliţia. Se pare că, după ora de sport, cadrul didactic ar fi abordat-o pe hol pe fetiţă şi ar fi atras-o într-o cameră, sub pretextul că vrea să îi ofere ceva.

Acolo, acesta ar fi avut un comportament deplasat, cu conotaţii sexuale.

Toată povestea a ieşit la iveală abia miercuri, când fetiţa a refuzat să participe la ora de sport. Învăţătoarea a aflat de la micuţă motivul.

Imediat, cadrul didactic a anunţat conducerea şcolii.

Nu se ştie din ce motiv, conducerea unităţii de învăţământ a aşteptat 24 de ore până când a informat părinţii copilului de cele întâmplate.

Mai mult, conducerea şcolii ar fi cerut părinţilor să lase lucrurile cum sunt, susţin aceştia din urmă, potrivit sursei citate. După ce au vorbit însă, cu profesorul de sport, părinţii au decis să sune la 112. Imediat a venit un echipaj de la Secţia 13, coordonată de un procuror.

Poliţia Capitalei a confirmat incidentul. Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă, dar refuză, deocamdată, să dea orice fel de amănunte cu privire la caz.

529
Tagurile:
școală, copil, Minoră, abuz sexual, Profesor, București
Tematic
Doi copilaşi, agresaţi sexual în lift!
Violențe sexuale la Berlin în noaptea de Revelion
(VIDEO) Greu de imaginat: Tânără torturată și abuzată sexual 10 ani în Italia
Scandal sexual cu un ministru britanic. Iată ce făcea cu secretara lui
Europa "civilizată": politician de prin rang, hărțuit sexual la reuniune UE!
Pericol: Cum copiii pot deveni victime ale exploatării sexuale
Tragic: Minoră coruptă sexual și convinsă să-și ucidă părinții
Un american droga români și îi agresa sexual! Ambasada nu dă date
Abuzul sexual: realitatea femeilor din Europa de Est traficate în Scoția

Загрузка...