Andreea Esca

Probleme majore la ProTV - se închide emisia tuturor stațiilor locale

491
(reînnoit 21:18 28.03.2018)
Închiderea stațiilor se va petrece pe 1 aprilie, la miezul nopții, cabliștii au fost anunțați, "anunțul din timpul Știrilor Pro TV va fi istorie"

BUCUREȘTI, 28 mar — Sputnik, Evan Răutu. "În câteva momente, stațiile locale vor intra în emisie cu știri locale". Anunțul din timpul Știrilor Pro TV va fi istorie, comentează jurnalistul Petrișor Obae, fondatorul site-ului "Pagina de media".

Aflăm din sursa citată că ProTV închide emisia tuturor stațiilor locale din țară, operatorii de cablu fiind "deja anunțați".

Este vorba de 12 stații locale care "nu vor mai avea semnal propriu", aceasta însemnând că postul va transmise doar știrile de la nivel central, nu și ediții locale. Închiderea stațiilor se va petrece pe 1 aprilie, la miezul nopții, spune sursa citată.

Ce spune Pro TV? 

Contactat de Paginademedia.ro, trustul ProTv declară că este vorba de o "optimizare" a rețelei naționale, formulă consacrată pentru restructurări.

"Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii", spune ProTV.

"Echipele locale de știri își vor continua activitatea, știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri".

Dar, știrile vor fi grupate într-un singur buletin, transmis la fel, la nivel național. Iată și lista stațiilor locale care nu vor mai avea emisie proprie:

Pro TV Alba Iulia, Arad, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș. 

491
Tagurile:
stații locale, închidere, Pro TV, România
Tematic
Andreea Berecleanu: “Andrei era jumate rus, iar rușii nu pot fi decât sensibili!”
Reacție fermă Pro TV - delimitare de "opiniile politice ale lui Tudor Chirilă"
Încă o vedetă pleacă de la ProTV. Se mărită?

Загрузка...