Ambasada Rusiei în România

Zi de doliu în Rusia. La Bucureşti a fost deschisă cartea de condoleanţe

115
(reînnoit 12:28 28.03.2018)
Oamenii care doresc să scrie un mesaj în memoria victimelor tragediei din Kemerovo sunt aşteptaţi la Ambasada Rusiei. Care este programul.

BUCUREŞTI, 18 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Astăzii, pe întreg teritoriul Rusiei, dar şi la misiunile sale diplomatice, inclusiv la Bucureşti, steagurile naţionale vor fi coborâte în bernă. Şi aceasta deoarece ziua de 28 martie 2018 a fost declarată zi de doliu în Federaţia Rusă, ca urmare a teribilei tragedii în care şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, incluiv 41 de copii, produsă în oraşul Kemerovo.

Oamgiu victimelor din Kemerovo
© Sputnik / Александр Гальперин

Investigaţia a fost luată sub control personal chiar de către Preşedintele Vladimir Putin, care a vizitat locul tragediei şi s-a întâlnit cu un grup de rude ale victimelor, informează Ambasada Rusiei la Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

Şeful statului a solicitat guvernului rus şi autorităţilor regionale să ia măsuri pentru a ajuta familiile celor decedaţi şi răniţi în urma incendiului din complexul comercial din Kemerovo.

La Ambasada Rusiei la Bucureşti, pe bulevardul Kiseleff nr. 6, în memoria victimelor tragediei va fi deschisă cartea de condoleanţe, la care se va avea acces mâine, 29 martie, în intervalul orar 10.00-13.00 şi vineri, 30 martie 2018, în acelaşi interval.

115
Tagurile:
Carte de condoleanțe, Kemerovo, Incendiu, București
Тема:
Incendiul din Kemerovo (32)
Tematic
Numărul răniților în incendiul de la Kemerovo a ajuns la 76 de persoane
"Îți vine nu să plângi, ci să urli". Putin despre cauzele tragediei din Kemerovo
Putin a anunțat doliu în toată țara în legătură cu tragedia din Kemerovo
Putin a depus flori la locul tragediei din Kemerovo
Două ipoteze ale cauzei izbucnirii incendiului din Kemerovo

Загрузка...