Iarna

E oficial! Vineri, elevii şi preşcolarii din Bucureşti stau acasă!

104
(reînnoit 19:28 20.03.2018)
Care este raţiunea acestei măsuri şi până când este valabilă suspendarea cursurilor? Ce trebuie să se facă în toate unitățile de învățământ

BUCUREŞTI, 20 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. La scurt timp după anunţul primarului general privind suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ de stat din municipiul Bucureşti pentru ziua de vineri, Inspectoratul Şcolar al capitalei a dat un comunicat în care informează oficial cadrele didactice de adoptarea acestei măsuri.

De asemenea, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a solicitat directorilor unităţilor de învăţământ să asigure, prin personalul de specialitate, buna funcţionare a instalaţiilor de încălzire, alimentare cu apă şi energie electrică, precum şi deszăpezirea căilor de acces în şcoli, grădiniţe şi licee.

Cursurile vor fi suspendate numai vineri, informează instituţia printr-un comunicat de presă

Nu ştim dacă reprezentanţii din Educaţie au citit articolul nostru anterior, în care vorbeam despre faptul că nu avuseseră nici o reacţie la declaraţia iniţială a Gabrielei Firea, dar rapiditatea cu care au dat comunicatul este un mare plus.

104
Tagurile:
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, vineri, acasă, Gabriela Firea, București
Tematic
Vremea rea pune lacătul pe uşile şcolilor! Inspectoratul şcolar tace

Загрузка...