handbal feminin

Româncele și rusoaicele se vor confrunta mâine la handbal

81
(reînnoit 17:18 20.03.2018)
Selecționatele României și Rusiei se vor confrunta mâine, 21 martie, într-un meci de calificare pentru Campionatul European 2018 la handbal feminin

BUCUREȘTI, 20 mar — Sputnik. Un meci de calificare pentru Campionatul European 2018 la handbal va avea loc pe 21 martie, în palatul sportului "Lada-Arena" din orașul Toliatti, FR, între selecționatele Rusiei și României. Jocul promite a fi unul tensionat și captivant, anunță portalul local tlt.ru.

Echipa Rusiei, condusă de Evghenia Trefilova, a avut anterior două meciuri preliminare, reușind să obțină o victorie asupra selecționatei Portugaliei, însă a cedat în fața Austriei. Astăzi rusoaicele se află pe locul doi în clasament, pe când româncele se află în fruntea clasamentului.

După meciul din Toliatti, selecționatele Rusiei și României urmează să joace în retur în România, pe 25 martie, la Cluj Napoca. La campionatul Europei urmează să ajungă două cele mai bune echipe.

Campionatul Europei —2018 la handbal feminin va avea loc în cinci orașe din Franța (Brest, Montbéliard, Nancy, Paris), între 29 noiembrie și 16 decembrie.

De-a lungul istoriei, selecționatele Rusiei și României s-au confruntat în opt meciuri oficiale. Echipa rusă reușise să obțină șase victorii și a fost înfrântă de două ori de români. Ultima întâlnire a avut loc pe 7 decembrie 2016, scorul fiind de 17:22 în favoarea României.

Meciul va începe la ora 18:30.

81
Tagurile:
Campionatul European 2018, feminin, Handbal, Selecționata naționala, Meci, Toliati, românia, Cluj-Napoca, Rusia
Тема:
Relațiile româno-ruse (186)
Tematic
România la un pas de semifinale la Camionatul European de handbal

Загрузка...