Manifestație a asociațiilor pentru Familia Tradițională

Acum: "Opriți propaganda homosexuală în școli și instituții de cultură"

315
(reînnoit 18:36 04.03.2018)
"Îi vrem pe copii noștri virgini conceptual, nu vrem să vadă spurcăciuni ca săruturi între doi bărbați sau între două femei".

BUCUREȘTI, 4 mar — Sputnik. La această oră are loc în fața Ministerului Culturii manifestația asociațiilor pentru Familia Tradițională — "Opriți propaganda homosexuală în școli și instituțiile de cultură".

"Manifestăm contra propagandei homosexuale crase dusă în instituțiile statului", a declarat Pompiliu Diplan, de la Asociația „Familia Românească. "Peste 120 de copii au fost duși să vadă un film scandalos nu numai educațional, dar și medical".

Același film a fost difuzat într-un bastion al tradiției românești, Muzeul Țăranului Român, după care a fost difuzat încă un film cu o relație homosexuală, exemplifică…..

"Sub pretextul stopării violenței în familiei s-a organizat la Focșani o conferință în care copiilor li se spune că nu sunt doar două genuri, că sunt doar două sexuri, teorii ale "revoluției sexuale".

Vor apărea în grădinițele noastre, crede Pompiliu Diplan. "Îi vrem pe copii noștri virgini conceptual, nu vrem să vadă spurcăciuni ca săruturi între doi bărbați sau între două femei".

"Știm că nu suntem politically corect, dar nu putem să acceptăm așa-zisa corectitudine politică ca pe o fatalitate”.

315
Tagurile:
manifestație, Asociațiile pentru Familia Tradițională, Bucureşti, România
Tematic
Europarlamentarii români, dezinteres total pentru familia tradiţională
Jandarmeria română, atacată pentru menționarea “familiei tradiționale”
Primăria Capitalei a participat la insultarea familiei tradiționale
Marșul pentru familia tradițională desfășurat la Iași (FOTO)
Marș pentru susținerea familiei tradiționale, desfășurat la Chișinău

Загрузка...