Mircea Marian

Şoc! Mircea Marian, supărat nu poate vedea poze cu premierul Dăncilă pe Facebook

564
Un nou comentariu jignitor la adresa premierului, ca urmare a faptului că aceasta... nu şi-a făcut pagină. Ce îl interesa pe jurnalist.

BUCUREŞTI, 3 mar — Sputnik, Georgiana Arsene. Un nou atac la adresa înfăţişării premierului Viorica Vasilica Dăncilă apare în mediul online, aceasta fiind ironizată că poartă ochelari în pozele oficiale.

Autorul comentariului jignitor este jurnalistul Mircea Marian, cel care nu este la prima „ispravă" de acest gen, el comparând-o, la un moment dat, pe Dăncilă cu posibila viitoare şefă a guvernului din Catalonia, el ataşând şi o fotografie în acest sens, comparaţie din care şefa executivului din România nu ieşea nicidecum în avantaj. Sputnik a prezentat, la momentul respectiv, situaţia.

De data aceasta, supărarea jurnalistului Mircea Marian vine din faptul că premierul nu şi-a făcut pagină de Facebook. Motiv pentru care, jurnalistul scrie, pe pagina sa de Facebook, că nu dorea să citească vreun rând scris de premier, ci doar să vadă „care din variantele de freză a la pavian cu mantie va folosi".

Ultimul paragraf al comentariului este de-a dreptul jignitor la adresa premierului. Un premier-femeie, deci grosolăniile nu fac decât să îl descalifice pe Mircea Marian, care „se ia la trântă" cu o reprezentantă a sexului slab.

„Deocamdată, de azi, Vasilica poartă ochelari în pozele oficiale. Probabil că i-a zis hair stylista că aşa poartă intelectualii, adică oamenii ăia de citesc, nu doar răspund la telefon", a încheiat Mircea Marian.

564
Tagurile:
grosolănii, atac, Viorica Dăncilă, Mircea Marian, România
Tematic
Dăncilă a vorbit la Chișinău despre revocarea lui Kovesi și raportul lui Toader
Viorica Dăncilă la Chișinău: Moldova reprezintă o prioritate pentru România
Ingrid Mocanu: "Viorica Dăncilă îi dă un pumn în bot şi unul în plex!"
Surprinzătoarea Dăncilă punctează iar: adevărată lecție pentru Iohannis!
A ieșit la iveală: ce vrea Klemm - replica perfectă a Vioricăi Dăncilă!
Macovei, ridicol total în Parlamentul European - o imită pe Viorica Dăncilă!

Загрузка...