Cătălin Marian Rădulescu

Cătălin Rădulescu „mitraliază" Justiţia: următoarea revocare

176
Încă o persoană „cu greutate" se află pe „lista neagră". Preşedintele, „în corzi". Tensiune maximă.

BUCUREŞTI, 23 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Procurorul General al României, Augustin Lazăr, este puternic atacat atât din sfera justiţiei via judecătorul Dana Gârbovan, despre care Sputnik a scris aici, cât şi din partea unui controversat deputat al Partidului Social Democrat, Cătălin Rădulescu.

Acesta a afirmat, la B1 tv, că seria de revocări nu ar trebui să se oprească la şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deoarece Lazăr este „la fel de culpabil ca şi Kovesi".

„Sper să nu se oprească aici şi se va cere şi revocarea procurorului general, care e la fel de culpabil ca şi Kovesi, pentru că a acoperit-o în toţi aceşti ani. A avut semnale şi nu a făcut nimic. Mă aştept ca aceste măsuri să nu se oprească aici", a declarat Rădulescu.

Deputatul i-a transmis şi preşedintelui Iohannis un mesaj prin care îi cere să accepte revocarea Laurei Codruţa Kovesi şi să lase la o parte orice alte interese pentru că el, în calitate de şef al statului, reprezintă „drepturile şi libertăţile omului".

„Să arătăm nedreptăţile, abuzurile, gravele greşeli de la DNA", a adăugat deputatul PSD.

Totodată, deputatul poreclit "mitralieră" a spus că speră ca președintele Klaus Iohannis, "în acest ultim ceas, să înțeleagă că reprezintă drepturile și libertățile omului și să accepte revocarea dânsei. Să arătăm nedreptățile, abuzurile, gravele greșeli de la DNA".

176
Tagurile:
Justiție, Revocare, PSD, DNA, Augustin Lazăr, Laura Kovesi, Cătălin Rădulescu
Tematic
"Urmașa" Laurei Kovesi vine cu un argument ciudat și interpretabil
Mircea Badea, mesaj radical pentru Iohannis: "O votez pe Kovesi!"
„Strada" nu mai are energie pentru susţinerea lui Kovesi?
Kovesi, pe cale de a fi revocată din funcție
După Liiceanu, și Pleșu laudă slujirea Codruței Kovesi

Загрузка...