Laura Vicol

Celebră avocată: „Unde aţi pus în vânzare lesele?”

172
(reînnoit 20:26 15.02.2018)
Nu se fereşte de cuvinte şi nici de oameni. Ce a comentat după declaraţia lui Tudorel Toader

BUCUREŞTI, 15 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Celebră, frumoasă şi curajoasă. Şi, mai ales, extrem de dură când vine vorba de evenimentele din ultimele zile care arată dezastrul din Justiţie.

Avocata Laura Vicol nu se dezminte şi „îl face praf" pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a venit din Japonia pentru a lămuri situaţia de la DNA, dar a amânat… pe săptămâna viitoare.

Aceasta a scris un mesaj extrem de dur pe pagina sa de Facebook în care spune chiar că… îi este ruşine că este româncă. Gestul său denotă doar faptul că a ajuns la limita suportabilităţii.

„Vă bateţi joc de noi, măcar aveţi decenţa şi nu ne mai insultaţi inteligenţa, e clar că vă strângeţi în braţe în spatele uşilor închise. Azi îmi e ruşine că sunt româncă. Azi îmi e ruşine de ruşinea voastră. Azi am înţeles că nimic nu se va schimba. Azi aţi îngropat dreptatea. Unde aţi pus în vânzare lesele?", a scris Vicol.

Internauţii au lăsat mesaje în aceeaşi notă, unii dintre ei sugerând chiar că unica soluţie o reprezintă protestele, în timp ce alţii au taxat dur lipsa de verticalitate a ministrului Justiţiei, despre care au spus că „nu cunoaşte mersul vertical" şi că „ştie doar să pupe botine".

 

172
Tagurile:
Justiție, Facebook, Avocat, DNA, Toader Tudorel, Laura Vicol, România
Tematic
O secţie specială ar putea desfiinţa DNA
Alertă: Doi mari adversari ai șefei DNA confirmă - "Kovesi candidează!"
Scandalul DNA îl demască pe Grindeanu: "acoperitul" vizat de Kovesi
Exploziv! Şeful DNA Ploieşti nu neagă înregistrările!
Cunoscut politolog: Asasinatele în puşcărie - „modul de lucru al DNA şi Kovesi"

Загрузка...