Parlamentul României, Camera Deputaților

Un deputat PNL vrea pună capăt „corectitudinii politice” a CNCD

171
(reînnoit 18:30 11.01.2018)
În parlamentul României va fi înaintat un proiect de lege care va apăra libertatea de exprimare și va pune capăt abuzurilor din partea autorității antidiscriminare

BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik. Un proiect de lege care își propune să limiteze abuzurile Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) și să apere libertatea de expresie va fi propus spre examinare Parlamentului României. Anunțul a fost făcut de Daniel Gheorghe, care este autorul inițiativei.

„Inițial am tratat chestiunea ca pe o glumă, dar în cel mai scurt timp voi depune la Parlamentul României legea privind libertatea de expresie", a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

Reacția acestuia survine după ce senatorul PNL, neurochirurgul Leon Dănăilă, a fost amendat cu 2000 de lei pentru "declaraţii discriminatorii la adresa comunităţii LGBT".

"Un homosexual poate să cumpere copii, poate să-i fure, poate să-i achiziţioneze pe alte căi. Să-i înveţe să devină tot aşa. Eu asta nu pricep, mintea mea nu poate să priceapă. Nu, una e femeie, ălalalt e bărbat. Asta nu pricep. Îmbracă-i pe amândoi bărbaţi. Îţi plac bărbaţii? Poftim!Sodoma şi Gomora. Doamne fereşte! E un regres, totuşi, al speciei umane", declarase profesorul Dănăilă, fapt pentru care a fost sancționat.

"Abuzurile unor instituții gen CNCD trebuie temperate iar spațiul public eliberat de zgura murdară a corectitudinii politice și a ideologiilor radicaliste derivate din neo-marxism! Unii chiar nu înțeleg că suntem un neam creștin scârbit de totalitarisme și ideologii perverse și care chiar crede în libertatea și neatârnărea sa?", a scris deputatul național-liberal.

171
Tagurile:
CNCD, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Libertatea de exprimare, Corectitudine politică, LGBT, Homosexuali, Parlament, Proiect de lege, PNL, Daniel Gheorghe, România
Tematic
Marele medic Leon Dănăilă - reclamat de homosexuali pentru "Așa gândesc eu"
Căsătoriile homosexuale agită apele în PNL
Un milion de britanici se identifică drept lesbiene, homosexuali sau bisexuali
Prim-ministrul Suediei: vom obliga preoții să cunune homosexualii
Soțul-homosexual al premierului luxemburghez, printre primele doamne
Reprezentanta homosexualilor a anunțat că o vrea pe Maia Sandu președinte
Legalizarea „căsătoriei" între homosexuali - sfârșitul autonomiei familiei
Politician român: ne-am săturat de ambasadele străine care susțin homosexualii
Hillary Clinton îşi face campanie electorală cu ajutorul homosexualilor
Steagul UE, steag al homosexualității. Acțiunile CE, jignire a poporului român
Diaconu: Clubul homosexualilor să fie în clădirea Ambasadei Olandei
Cluburi de homosexuali şi lesbiene în universităţile româneşti

Загрузка...