Elena Udrea

Atacul furibund al Elenei Udrea a deschis Cutia Pandorei

691
O jurnalistă dezvăluie cum funcţiona relaţia dintre politician şi presă: „Este un labirint plin de vicii"

BUCUREŞTI, 3 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Declaraţiile explozive făcute astăzi de Elena Udrea au deschis o adevărată Cutie a Pandorei. Şi aceasta deoarece, pe lângă valul de reacţii ale internauţilor, jurnaliştii încep să vorbească.

Este cazul Sidoniei Bogdan care prezintă, într-o postare de pe pagina sa de socializare, felul în care Udrea interacţiona cu jurnaliştii, dar şi „tabieturile acesteia". Ca o divă, Udrea nu apărea la emisiunile televizate decât după ce „se aranja cu orele prin saloane".

Sidonia Bogdan vorbeşte despre comportamentul de şefă al Elenei Udrea: „impunea reguli clare „jurnaliştilor" care intrau în emisiune cu ea: nu întrebări incomode, nu orice invitat avea voie în studio, alături cu ea, nu orice temă abordată".

Udrea avea şi un motiv bine întemeiat pentru atitudinea de vătaf: banii pe care politicianul „îi băga" în „hardughia media". Blatul se făcea cu şefii, „peste capul jurnaliştilor, prin conducere", astfel încât ziariştilor nu le rămânea decât să se adapteze jocului.

„Aşa a fost distrusă presa. Ce emană la disperare Udrea acum nici nu mai are relevanţă… îi bat sentinţele definitive la uşă", explică Bogdan.

Jurnaliştii au o vină că s-au adaptat acestei situaţii şi au acceptat compromisul? Grea întrebare. Problema este "până unde mergi cu compromisul", pentru că, în condiţiile în care un ziarist, ajuns la jumătatea vieţii, cu familie şi copii are o meserie care nu îi permite să trăiască onorabil, ce alternative ar avea?

„Este un labirint plin de vicii din care ieşi numai dacă reuşeşti să-ţi schimbi meseria", încheie Bogdan.

Reamintim că, astăzi, Elena Udrea a avut un mesaj de o violenţă rară. Nu este prima dată când politicianul foloseşte un limbaj dur.

Aceasta a transmis un mesaj „lichelelor", jurnalişti şi politicieni, pe care i-a ajutat, deşi aceştia erau nişte nulităţi şi nişte persoane corupte, potrivit propriei declaraţii. Principala problemă a Elenei Udrea este că respectivii au trecut de partea „Sistemului".

691
Tagurile:
dezvăluiri, replică, atac, Sidonia Bogdan, Elena Udrea, România
Tematic
Udrea, amenințătoare: "Vreți să vă dau numele, câți bani ați luat fiecare?"
Ipoteză-șoc: După Mazăre, va fugi și Elena Udrea?
Udrea, mesaj motivaţional pentru 2018
Elena Udrea - atitudine cu totul surprinzătoare azi, de ziua ei!
Elena Udrea deconspiră „planul diabolic” de acaparare a României

Загрузка...