Facebook

Facebook: cenzură de tip bolşevic/nazist împotriva vocilor antiglobaliste

236
(reînnoit 14:09 20.12.2017)
Un cunoscut jurnalist şi comentator politic, a cărui pagină de Facebook este urmărită de mii de cititori cu vederi conservatoare, scrie un comentariu vehement la adresa gigantului social media, acuzat că foloseşte cenzura pentru a închide gura vocilor critice, incomode, antiglobaliste

BUCUREŞTI, 20 dec — Sputnik, I.B. În urmă cu mai bine de o lună, contul personal de Facebook al comentatorului politic Iulian Capsali a fost blocat de gigantul social media.

Totul s-a întâmplat după ce acesta preluase o postare a deputatului Daniel Gheorghe în care cel din urmă îşi afirma susţinerea faţă de Polonia pentru atitudinea ţării de a se apăra de intruziunea neomarxistă a elitelor UE. Postarea se referea la amplul miting conservator din Polonia.

De asemenea, Iulian Capsali postase şi un articol în care dezvăluise informaţii despre legăturile dintre BigPharma şi diverși medici vaccinişti din România.

Astăzi, jurnalistul, a cărui pagină de Facebook este urmărită de peste 8500 de cititori cu vederi conservatoare, a anunţat că i-a fost deblocat contul.

„Nu cred că o să țină mult, drept pentru care voi migra, treptat şi definitiv, spre pagina publică. Nu intru în acest joc al unei puteri discreționare, create pentru manipulare, control şi propagandă ideologică, care îşi bate joc de propriul public, prin cenzura de tip bolşevic/nazist cu care ținteşte vocile critice, antiglobaliste", a scris Iulian Capsali.

El a mulţumit cititorilor care l-au susţinut şi care au reacţionat, deşi „nu va dura la nesfârșit, după ce vor şicana «periculoşii» continuu şi va interveni blazarea".

Pe de altă parte, Capsali s-a arătat încântat de calitatea comentariilor şi ideilor distribuite de simpatizanţii săi.

„Umpleți cu scăpărările voastre colorate un spațiu irespirabil, dominat de griul tefelist, în care Bot şi Chichirău sunt idolii unei mase captive în peştera Muntelui-de--Zahăr şi a uneltelor securiste de tipul Dogioiu, Tăpălagă, Marian şamd", a scris acesta pe contul său de Facebook. 

236
Tagurile:
reacție, Blocare, Cont, Cenzură, Facebook, Iulian Capsali, România
Тема:
Facebook (50)
Tematic
Studiu: Facebook poate afecta sănătatea mintală
Franța vrea să interzică adolescenților sub 16 ani să folosească Facebook
Celebru jurnalist și om de atitudine, blocat de Facebook
Dezvăluire: Facebook a fost creat pentru a exploata vulnerabilitatea psihologică
Din cauza cenzurii pe Facebook, românii migrează spre rusescul VKontakte

Загрузка...