Poliția Română

Un microbuz din Moldova, atacat cu focuri de armă în România

380
(reînnoit 11:02 20.12.2017)
Polițiști dintre trei județe au fost mobilizați după ce au primit un semnal că un microbuz din Republica Moldova a fost atacat cu un pistol și grenade pe un drum național din România

BUCUREȘTI, 20 dec — Sputnik. Polițiștii din trei județe din România, Cluj, Sălaj și Bistrița, au fost alertați după ce la serviciul de urgență 112 a venit un apel cu privire la un atac asupra unui vehicul ce se îndrepta spre Republica Moldova, în care s-ar fi aruncat o grenadă și s-a tras dintr-un pistol, anunță Evenimentul Zilei.

Incidentul a avut loc pe un drum național care trece prin Gâlgău, județul Sălaj. Inițial, procurorii și polițiștii au crezut că este vorba de vreo reglare de conturi sau un atac al vreunei grupări de rackeți din Republica Moldova.

Un tânăr a tras dintr-un pistol câteva focuri de armă în direcția microbuzului. După ce transportul a fost oprit la Dej, s-a constatat că între șoferul microbuzului și șoferul unui autoturism s-a iscat un conflict în trafic, cei din autoturism au aruncat câteva petarde înspre microbuz și au tras cu un pistol cu gaze. Potrivit polițiștilor, în autoturism se afla un șofer de 49 de ani, un tânăr de 23 de ani, care a tras cu pistolul și o femeie de 47 de ani.

Toți cei trei pasageri au fost reținuți pentru contrabandă — introducerea ilegală pe teritoriul României a unui pistol cu gaze și a 50 de gloanțe, precum și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit sursei citate, tânărul care a tras a mai fost inculpat anterior pentru infracțiuni cu uz de armă. Toți trei pasageri sunt cercetați în stare de control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

380
Tagurile:
grenade, poliția, atac, Microbuz, Pistol, Petarde, Sălaj, dej, românia
Tematic
Microbuz cu moldoveni, implicat într-un accident în România – VIDEO
(VIDEO) Microbuz cu români din UK, implicat într-un accident teribil în Ungaria
(FOTO) Chișinău: Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat și s-a izbit de un perete
Tragedie: un microbuz cu copii s-a ciocnit cu un tren marfar. Există morți
Un microbuz cu coletele moldovenilor a fost jefuit la intrarea în țară

Загрузка...